VIDEO Lucrările de reparații de pe strada Plevnei din Călărași, aproape de final

Strada Plevnei din Călărași

Lucrările de reparații de pe strada Plevnei din Călărași au ajuns aproape de final și pot fi încheiate până la sfârșitul lunii septembrie.

Primarul municipiului Călărăși, Marius Dulce, a declarat că lucrările pe strada Plevnei se desfășoară în ritm susținut.

“Lucrările de reabilitare şi modernizare a carosabilului şi trotuarelor de pe strada Plevna se desfăşoară în ritm susţinut, acum pe tronsonul cuprins între străzile Pompieri şi Libertăţii. S-a turnat primul strat de egalizare, urmează aducerea la cotă a căminelor după care se va aplica şi stratul final.Sperăm ca până la finele lunii septembrie să finalizăm lucrările propuse pe strada Plevna”, a afirmat primarul Marius Dulce.

Edilul a menționat că anul viitor vor fi inițiate lucrări de reparații și pentru străzile Rahova și Viitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*