Velux: Cum se poate reduce căldura care intră în locuințe vara cu până la 93%

Cum se poate reduce căldura care intră în locuințe vara cu până la 93%. FOTO Total PR

Deseori, pentru o casă eficientă energetic, detaliile sunt cele care fac diferența. De la tehnologii inovatoare la materiale durabile și soluții complete pentru locuințe, fiecare componentă joacă un rol important în creșterea confortului și funcționalității. În acest context, VELUX România, unul dintre cei mai importanți producători de ferestre de mansardă, demonstrează cum un accesoriu, precum ruloul exterior parasolar opac, poate reduce căldura care intră în locuințe vara cu până la 93%, blochează lumina și minimizează zgomotele exterioare, fără a compromite stilul sau design-ul locuinței.

În completarea ferestrelor de mansardă VELUX, rulourile exterioare parasolare opace pot reduce temperaturile interioare cu până la 6,5 grade Celsius în timpul verii, eliminând, astfel, dependența de aerul condiționat. Datorită design-ului care utilizează energie solară pentru a funcționa, rulourile sunt ușor de montat, fără a necesita cabluri sau detalii de utilizare complexe.

„Adesea, nu conștientizăm cât de importante sunt anumite detalii în crearea confortului acasă, până când acestea lipsesc. Rulourile exterioare parasolare opace VELUX sunt acele piese esențiale care completează puzzle-ul confortului și eficienței energetice în locuințele noastre. Ne bucurăm să oferim clienților noștri soluții inovatoare care aduc un plus de valoare și îmbunătățesc considerabil calitatea vieții, fiind, în același timp, prietenoase cu mediul”, a declarat Noemi Ritea, Director de Piață România, Ungaria și Moldova. 

Totodată, ventilația este esențială pentru un aer curat în locuință, spun specialiștii companiei. Prin tehnologia VELUX ACTIVE with NETATMO, care deschide automat ferestrele sau le închide, se menține un climat interior optim, asigurând, în accelași timp, și o ventilație eficientă.

„În ultimii ani, preocupările românilor sunt tot mai mari în ceea ce privește sustenabilitate și eficiența energetică a caselor pe care le construiesc, astfel că beneficiarii apreciază un echilibru între confort și estetică. Acest echilibru vine inclusiv din accesoriile care, deși văzute inițial ca simple atribute în ergonomia unei case,  fac diferența atunci când ai o perspectivă holistică a spațiului pe care îl numești acasă. Iar când vine vorba de accesorii de protecția solară, într-un climat tot mai cald de la an la an, acestea au ajuns să fie un gest natural în proiectare, dar și în execuție”, a afirmat drd. arh. Armina Popeanu, Fondatoare AArchitects.Design și aBC – a Business of Creativity. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*