Va fi reluată licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției autostrăzii Brașov – Bacău

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

Miercuri, 2 noiembrie, CNAIR a transmis în SICAP documentația de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziție publică finalizare studiu de fezabilitate Autostrada Brașov – Bacău.

Durata contractului de proiectare este de 28 de luni, din care 24 de luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate.

După validarea documentației, CNAIR va putea lansa licitația propriu-zisă aferentă contractului de proiectare.

Autostrada Brașov – Bacău are ca scop să asigure o legătură rutieră de înaltă calitate între regiunile Moldova și Transilvania.

Proiectul va asigura realizarea unui sector de autostradă ce va face legatura între orașele Brașov și Bacău, acesta făcând parte din autostrada cu denumirea generică „Moldova”, indicativ A5 cuprins în MPGT și care realizează legătura între localitățile Brașov – Târgu Secuiesc – Onești – Bacău.

Având în vedere prioritizarea proiectelor realizată în cadrul Planul Investițional (P.I.), proiectul este cuprins in strategia de finanțare în cadrul noului Program Operațional Transport 2021-2027.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*