Un proiect de anvergură din localitatea constănțeană Cumpăna a fost scos la licitație a treia oară după ce constructorii nu și-au făcut treaba

Centrul de Tineret Cumpăna, județul Constanța. FOTO Primăria Cumpăna
Centrul de Tineret Cumpăna, județul Constanța. FOTO Primăria Cumpăna

Proiectul „Reabilitare, modernizare, extindere şi dotare Centru Cultural de Tineret în comuna Cumpăna” este încă în derulare, fiind ales în prezent al treilea constructor.

Potrivit Primăriei Cumpăna, proiectul a fost licitat în anul 2014 de către Zona Metropolitană Constanţa, dar constructorul câștigător, SC SCIM SA, nu a respectat condiţiile contractuale.

Ulterior, în anul 2018, amplasamentul a fost predat către Compania Naţională de Investiții, care este finanțatorul proiectului, dar constructorul SC Actaeon Invest SA & Princer SA, care a câștigat licitația, nu a respectat condiţiile contractuale, se arată în comunicatul transmis de Primăria constănțeană Cumpăna.

În data de 15 februarie 2021, Compania Naţională de Investiții a emis ordin de reîncepere a lucrărilor pentru SC Claus Rigips Construct SRL. Termenul de execuție a fost stabilit pentru 29 octombrie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*