Traseul autostrăzii Târgu Neamț – Iași – Ungheni este în consultare publică timp de o săptămână pe site-ul CNAIR

Avem nevoie de autostrăzi. FOTO mazurskiwiatr
Autostrada FOTO mazurskiwiatr

CNAIR a lansat spre consultare publică, pe pagina web, traseul sectorului de autostradă Târgu Neamț – Iași – Ungheni, parte din A8.

Prin această consultare publică, CNAIR dorește să afle observațiile opiniei publice cu privire la propunerile de traseu pentru sectorul de autostradă cuprins între Lețcani si Ungheni.

Astfel, toți cei interesați sunt rugați să transmiță comentariile/propunerile până vineri 28 octombrie 2022, ora 23:59, completând chestionarul de feedback disponibil online.

“Precizăm că feedback-ul acestei consultări este important pentru noi și va fi luat în calcul la alegerea variantei finale de traseu a acestui sector de autostradă. Autostrada Târgu Neamț – Iași – Ungheni va descongestiona traficul rutier din orașele Pașcani, Târgu Frumos, Podu Iloaiei, Iași și din comunitățile învecinate”, a anunțat CNAIR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*