Transporturi agabaritice pe ruta Giurgiu Pod PTF  – Moravița PTF

Transport agabaritic. FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că în perioada 28.07.2023 – 03.08.2023 se vor desfășura două transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul: Giurgiu Pod PTF  – DN5 – Giurgiu – DN5B – Ghimpați – DN6 – Mihăilești – Centura de Sud București – A1 – Pitești – DN65B – DN65 – Drum Expres 12 – DN65 – DN64 – Drăgășani – DN67 – DN7 – DN7CC – Centura Călimănești – DN7 – Boița – A1 – Sibiu – Șoimuș – DN7 – Săcămaș – DN68A – Holdea – A1 – DN6 – Timișoara – DN59 – Moravița PTF (județul Timiș).

Vehiculele transportă câte o confecție metalică.

Lățimea maximă a unui vehicul este de 5,6 m, cu masa totală 63 de tone, lungimea 18 m și înălțimea 4,6 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*