Traficul rutier va fi deviat de pe Centura București și în noaptea 8/9 mai pentru montarea tablierului metalic la Pasajul Berceni

Lucrări în trafic. FOTO Bru-nO

Antreperenorul de la Pasajul Berceni a informat CNAIR că din cauza condițiilor dificile de montaj a restului tablierului metalic aferent finalizării construcției acestui pasaj, se impune prelungirea restricțiilor de trefic și în noaptea 08 – 09.05.2022, în intervalul orar 22:00 – 05:00 .

Astfel, traficul va fi deviat de pe Centura București pe sectorul cuprins între intersecția DNCB cu DN 5 și DNCB cu Șoseaua Olteniței pe următoarea rută ocolitoare: Șoseaua Giurgiului – Strada Luica – Strada Turnu Măgurele – Str. Gen. Ion Igriceanu – Șoseaua Olteniței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*