Tinerii din Sud-Estul României, invitați să devină antreprenori

Înțelegere comercială. FOTO ccfb
Înțelegere comercială. FOTO ccfb

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea informează tinerii tulceni că în cadrul proiectului „CBC-DEBUS-Dezvoltarea inovatoare a educației antreprenoriale și stimularea noilor afaceri în regiunea transfrontalieră” pot beneficia de un program de formare antreprenorială, de scurtă durată, în urma căruia vor dobândi abilităţile necesare pentru a-și dezvolta propria afacere.

La acest program de formare antreprenorială se pot inscrie:

  • tineri interesați să participe la activităţile proiectului și conștienţi de importanţa abilităţilor antreprenoriale ca premise pentru succesul în viaţă;
  • tineri care intenţionează să dezvolte noi afaceri;
  • tineri care au domiciliul sau locuiesc în comunităţile vizate în cadrul proiectului, respectiv in zona transfrontaliera eligibilă, și anume în judetul Tulcea (Romania);
  • tineri care au vârsta de minimum 18 ani (vârsta minimă pentru înfiinţarea unei afaceri);
  • tineri din grupa de vârsta 18 – 34 ani cu nivel de educaţie cel putin 3 ISCED (au absolvit cel puţin studii liceale – minimum 12 clase).

De asemenea, subliniem faptul că proiectul sus-menţionat este finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România Ucraina 2014-2020 și se implementează în perioada 24 martie 2020 – 23 septembrie 2021, în parteneriat, după cum urmează:

  • Lider de proiect: Organizaţia Publică de Tineret „Noua Generație a Europei” (Ucraina);
  • Partener 1: Universitatea de Stat de Stiinţe Umaniste din Izmail (Ucraina);
  • Partener 2: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea (România);
  • Partener 3: Patronatul Intreprinderilor Mici și Mijlocii Tulcea (România).

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea calităţii și accesului la educația antreprenorială prin dezvoltarea și implementarea unui program inovator de formare a abilităţilor antreprenoriale, pentru a sprijini dezvoltarea a cel puțin 75 de planuri de afaceri, până la sfârșitul imlementarii proiectului, cu scopul de a crea noi afaceri și locuri de muncă în viitorul apropiat.

Pentru detalii suplimentare tinerii interesaţi se pot adresa coordonatorului grupului ţintă, Eduard Costache din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Fortei de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 101, parter, tel. 0240 512 298.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*