Telekom Romania Mobile introduce serviciul Google Pay în aplicația MyAccount

Andreea Cramer. FOTO Telekom

Telekom Romania Mobile este primul operator de telecomunicații din Romania care oferă serviciul de plată și reîncărcare Google Pay în aplicația mobilă.

Utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă Telekom Mobile sunt primii din România care au acces, prin aplicația MyAccount, la această soluție de plată rapidă, sigură și eficientă, cu numeroase facilități:

Securitate avansată: Plățile și reîncărcările folosind Google Pay sunt protejate prin tehnologia avansată de securitate a Google. Datele cardului sunt păstrate într-un mediu securizat, contribuind la minimizarea riscului de fraudă.

Simplitate și confort: Cu Google Pay efectuarea plăților și reîncărcărilor devine simplă, clienții noștri putând face acest lucru cu doar câteva atingeri pe ecranul dispozitivului lor, evitând astfel introducerea manuală a datelor cardului.

Accesibilitate sporită: Plățile și reîncărcările cu Google Pay sunt disponibile pe o gamă largă de dispozitive Android, asigurând astfel că serviciul este la îndemâna tuturor.

„Suntem încântați să aducem această inovație clienților noștri, oferindu-le o experiență modernă și sigură de plată. Suntem mândri ca suntem primii în industrie care implementeaza aceasta facilitate și suntem convinși că aceasta va transforma experiența cliențiilor noștri în interacțiunea cu serviciile pe care le oferim”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer.

Pentru a beneficia de această facilitate, clienții trebuie doar să descarce sau să actualizeze aplicația MyAccount Telekom pe dispozitivul lor Android și să înregistreze cardurile în Google Pay.

Aplicația MyAccount însumează peste 1 milion de descărcări.

Opțiunile de plată online cu cardul sunt prezente și în versiunea web a MyAccount.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*