TCL lansează Colecția XL pentru experiențe de entertainment captivante, în confortul propriei case

FOTO TCL

TCL, al doilea cel mai mare producător de televizoare la nivel mondial și producatorul de top în domeniul televizoarelor cu diagonala de 98 inchi, depășește din nou așteptările consumatorilor europeni în ceea ce privește dimensiunea ecranelor TV și oferă experiențe captivante printr-o calitate excepțională a imaginii. TCL își extinde acum Colecția XL, cu televizoare cu ecran mare, de la 65 de inchi până la 98 de inchi.

Sub umbrela devizei companiei „Inspire Greatness”, aceste modele impresionante  – și mai numeroase în noua gamă 2023 – demonstrează încă o dată capacitatea TCL de inovare și abilitatea de a oferi experiențe remarcabile și imersive.

O companie de top în domeniul televizoarelor cu ecran mare 

Colecția XL a TCL a fost lansată pe piața europeană în cadrul IFA 2022, prin seria C73 – primele televizoare QLED cu diagonala de 98 inchi. Aceste modele premiate și recunoscute la nivel internaținal oferă o imersiune totală, prin intermediul tehnologiei din spatele televizorului, completată de Google TV, astfel încât utilizatorii să se poată bucura atât de cea mai bună calitate a imaginii, cât și de conținut premium. Un aspect interesant îl constituie faptul că, atunci când sunt acasă și stau la aproximativ trei metri distanță de ecranul C735 cu diagonala de 98 inchi, utilizatorii se bucură de același câmp vizual de 60 de grade ca și în situația vizionării unui ecran imens, de 30 de metri, la cinematograf, chiar de pe scaunele din centru, din rândul din mijloc. Această imersiune totală în imagine transportă utilizatorii în mijlocul acțiunii și le permite să experimenteze momente de divertisment spectaculoase.

Una dintre cele mai importante realizări ale TCL este poziția sa ca lider global în universul TV,  cu modele de televizoare cu diagonala de 98 de inchi, având cea mai mare cotă de piață din lume în 2022.

De asemenea, TCL a ajuns pe primul loc în Franța, Italia, Australia și Pakistan din punct de vedere al vânzărilor pentru televizoarele cu diagonala de 98 inchi, ceea ce îi oferă o poziție de top în domeniul TV. Cu experiența tehnologică dobândită de-a lungul timpului și ghidați de angajamentul asumat față de procesul de inovare, TCL și-a captivat utilizatorii cu ecranele mari care oferă o experiență vizuală de neuitat.

Extinderea Colecției XL TCL Europe cu și mai multe opțiuni

TCL a continuat să-și extindă gama pentru a satisface nevoile tuturor consumatorilor. Televizoarele TCL din Colecția XL sunt disponibile în mai multe modele, dotate acum cu și mai multe opțiuni, cu diagonala de 65 inchi, 75 inchi, 85 inchi și renumitul model de 98 inchi. Aceste televizoare XL oferă o rezoluție excepțională 4K și un display impresionant, comparabil cu cele mai performante cinematografe IMAX. În plus, TCL a anunțat recent viitoarea lansare a noilor televizoare Mini LED de 98 de inchi în Europa, promițând un nivel de calitate a imaginii și mai ridicat.

Cu mai multe variante de dimensiuni de ecran și dotate cu cele mai recente tehnologii, indiferent dacă utilizatorii sunt pasionați de sport, jocuri video sau fani ai filmelor și serialelor, Colecția XL de la TCL le va oferi o experiență de vizionare imersivă și impresionantă. Cu un ecran mare uimitor, televizoarele TCL din Colecția XL sunt proiectate astfel încât fanii sportului să poată sărbători acasă momentele importante ale fotbalului, rugby-ului și baschetului, stând chiar lângă teren, fără a părăsi confortul canapelei.

Aceste televizoare vor deveni, fără îndoială, elementul central al experienței de divertisment acasă, transportând utilizatorii chiar în inima acțiunii, înconjurați cu detalii incredibile și o calitate extraordinară a imaginii.

TCL rămâne angajat să vină în întâmpinarea dorințelor consumatorilor în ceea ce privește dimensiunea ecranelor, oferind opțiuni inovatoare care depășesc limitele imaginabilului când vine vorba de experiențe de entertainment captivante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*