TBI își consolidează prezența în România: Clienții din Brașov pot acum să acceseze servicii bancare complete într-o locație nouă

TBI Bank, sucursala Brașov. FOTO TBI Bank

TBI, creditorul „phygital” cu cea mai rapidă creștere din regiunea Europei de Sud-Est, continuă să își consolideze prezența în România și oferă clienților soluții bancare complete în cea mai modernă sucursală bancară din Brașov. Consolidarea face parte din strategia TBI Bank de a construi o prezență puternică în marile orașe regionale din România și de a fi mai aproape de clienții săi cu soluții bancare și consiliere financiară care să răspundă nevoilor lor actuale.

TBI oferă soluții complete de economisire și creditare accesibile într-un proces rapid și ușor atât online, cât și în sucursalele băncii. În noua sucursală din Brașov, clienții pot accesa serviciile bancare complete ale TBI pentru persoane fizice sau companii, de la constituirea de depozite cu dobânzi foarte atractive, printre cele mai mari de pe piață, și până la împrumuturi cu minimum de documente și un timp de aprobare foarte scurt, care să corespundă vitezei și calității serviciilor oferite de TBI în toată rețeaua sa „phygital”.

În România, TBI are 69 de sucursale, dintre care 12 TBI Bank cu o gamă completă de servicii, atât de economisire, cât și creditare, și 57 TBI Money, axate pe soluții și experiențe avansate de creditare. Brașov este un oraș caracterizat de o economie în dezvoltare și de un nivel de trai la standarde europene. Prin noua sucursală, banca își consolidează vizibilitatea și poziția în zona de centru a țării.

„După locația nou deschisă în Cluj, sucursala din Brașov ne completează planurile de extindere la nivel național. Este foarte important să fim mereu aproape de clienți și să susținem nevoile de consum ale acestora, facilitându-le soluții de creditare rapidă și acces la servicii bancare de încredere”, spune Gergana Staykova, TBI Bank.

Sucursala din Brașov este situată pe Strada George Barițiu nr. 12 și se alătură sucursalelor deschise de TBI Bank în ultimele luni în alte 3 orașe: Oradea, Craiova, Cluj-Napoca. În plus, TBI intenționează să deschidă mai multe sucursale anul acesta în România pentru a fi mai bine adaptată la o economie care prezintă semne puternice de redresare pe măsură ce efectele pandemiei se atenuează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*