tbi bank și Academia ReGeneration, un parteneriat pentru a-i ajuta pe români să aibă grijă de sănătatea lor psiho-emoțională

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

Recunoașterea și tratarea suferințelor emoționale nu a fost niciodată un obicei comun în rândul românilor, iar acest lucru se reflectă în numărul relativ mare de români care suferă de astfel de afecțiuni. Potrivit unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 5% din populația României suferă de o formă de tulburare depresivă diagnosticată, o problemă care este uneori frecventă chiar și în rândul tinerilor. Numărul persoanelor care se confruntă cu aceste provocări a crescut, mai ales după pandemie. Pe lângă lipsa de conștientizare, un alt obstacol semnificativ în rezolvarea acestei probleme este costul, iar tbi bank încearcă să îi ajute pe români să îl depășească. tbi bank a încheiat un parteneriat cu una dintre cele mai cunoscute clinici de consiliere personală din România, Academia ReGeneration, și introduce Buy Now Pay Later (BNPL) pentru a-i ajuta pe români să plătească în rate fără dobândă.

„Consilierea personală este foarte importantă pentru echilibrul emoțional al oricărei persoane, mai ales în contextul unei societăți informaționale atât de complexe. Nivelul de stres al populației este foarte ridicat, iar presiunea de a obține rezultate poate duce chiar la  dezechilibre. Pentru că am observat costuri ridicate, am încheiat acest parteneriat cu Academia ReGeneration pentru a-i ajuta pe români să achite în rate fără dobândă costurile pentru o mai bună îngrijire a sănătății mintale”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Metoda ReGeneration combină elemente de Internal Family Systems (Universitatea Harvard), psihoterapie integrativă, hipnoterapie, constelații familiale și sistemice, metoda Sedona, EMDR, Somatic Experiencing, Somatic IFS și alte abordări terapeutice. Aceasta oferă un instrument pe care clienții îl pot învăța și aplica singuri ulterior.

„Metoda noastră se concentrează pe vindecarea rănilor din trecutul personal sau familial. În plus, îi ajutăm pe oameni să se elibereze de poverile care încă le afectează viața în prezent, iar terapia noastră îi ajută să înțeleagă modul în care experiențele prin care au trecut i-au afectat. Parteneriatul cu tbi bank ne oferă suportul necesar pentru a ajuta mai multe persoane, într-un context economic și social delicat pentru întreaga societate”, spune Anca Maftei, CEO, Academia ReGeneration.

Clienții au posibilitatea de a cumpăra în 4 rate fără dobândă, în funcție de sumă. De asemenea, pot opta pentru o perioadă de plată între 6 și 60 de luni, în rate fixe, cu o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*