tbi bank semnează un parteneriat cu Destine Broker care oferă posibilitatea clienților să-și plătească asigurările, inclusiv RCA, în rate fără dobândă

tbi bank. FOTO Goya PR

Primele de asigurare, în special RCA, au crescut semnificativ în România în ultimul an, în unele cazuri cu peste 50%, potrivit datelor din piață, iar tendința este posibil să continue și în 2023. În acest context, tbi bank a demarat  un parteneriat cu Destine Broker de Asigurare-Reasigurare pentru a-i ajuta pe clienți să-și cumpere asigurări prin soluția Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL) în 4 rate fără dobândă, sau 6 -12 rate cu dobândă.

BNPL le permite consumatorilor să împartă costul total al oricărei achiziții în rate, fără dobândă sau comisioane, și este un instrument eficient care sprijină incluziunea financiară și socială. În acest fel, clienții își pot permite să facă achiziții mai des sau de valoare mai mare, în timp ce comercianții își sporesc vânzările.

„Creșterea costurilor pentru asigurarea auto din ultimul an, pe fondul accelerării inflației, devine o provocare pentru tot mai mulți proprietari de mașini din România. Asigurarea RCA este obligatorie și,  prin urmare, este o cheltuială care nu poate fi evitată atunci când deții o mașină. Parteneriatul cu Destine Broker ne permite să fim alături de românii care își doresc o alternativă mai bună și mai eficientă de a o plăti”, a declarat Gergana Staykova, Market Leader, tbi.

Destine Broker este una dintre cele mai bune 3 companii românești specializate în activități de brokeraj în asigurări, care oferă o gamă largă de produse, expertiză tehnică, consultanță de specialitate, servicii inovatoare și soluții financiare adaptate nevoilor clienților.

„Creșterile de preț din ultimul an sunt semnificative, iar cumpărătorii simt o presiune tot mai mare. Prin încheierea acordului cu tbi, le putem oferi oamenilor posibilitatea de a mai elibera din această tensiune. În acest fel, pentru noi, ca afacere, ne putem aștepta la o extindere a bazei de clienți și la o creștere a vânzărilor, ceea ce ar susține dezvoltarea noastră în aceste vremuri dificile”, a declarat Daniela Ichim, Director Departament Credite, Destine Broker.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*