Târgul Tinimtex și-a deschis de astăzi porțile la Mamaia, după o pauză de 2 ani

Magazin din Tomis Mall. FOTO Facebook T. M.
Magazin de îmbrăcăminte. FOTO Facebook T. M.

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează, în perioada 12 – 16 Mai 2021, primul Salon Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, după o pauză de 2 ani, cea mai mare manifestare expozițională de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Salonul se desfășoară la Complexul Aurora, din staţiunea Mamaia și reunește circa 40 de firme, producători de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, în număr mare fiind cele din Iași, Constanța și București, urmate de Prahova, Suceava, Mureș, Arad, Botoșani, Roman, Buzău, Călărași etc.

Luând în considerare situația epidemiologică actuală, am fost nevoiți să mutăm salonul la Complex Restaurant Aurora din Mamaia, având în vedere faptul că Pavilionul Expozițional a fost tranformat în Centru de vaccinare.

Toate normele de prevenție Covid-19 vor fi respectate din partea organizatorilor și avem aceleași așteptări și din partea vizitatorilor.
În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu/magazine, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile pentru vara anului 2021, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi a sectorului business, inlcusiv pentru cei interesaţi de ținute work from home, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

Program de vizitare:

  • Acces public: 12 – 15 Mai : 10.00 – 19.00
  • Duminică, 16 Mai : 10.00 – 16.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*