Târg de turism online la Hello Holidays, cu oferte speciale pentru vacanțe de Paște și de vară

Vedere din Grecia. FOTO Michelleraponi

Hello Holidays organizează târg de turism online și în agențiile proprii din București și Sibiu, în perioada 15-19 februarie, cu reduceri de până la 50% pentru vacanțe de Paște, pentru circuite și pentru sejururile verii. Agenția nu participă la târgul național de turism organizat la Romexpo.

De joi până luni, circuitele clasice pentru 2024 au reducere Hello Deal 20%, valabilă cu achitarea integrală a pachetului de servicii achiziționat și costă de la 84 de euro/persoană, iar pentru programele de Paște în Grecia este disponibilă oferta Hello Deal 50%. Cea mai ieftină vacanță de Paște în Grecia costă 175 de euro/persoană.

Cu “Hello Deal” dorim să punem la dispoziție turiștilor cea mai bună ofertă și îi asigurăm că nu vor găsi un preț mai mic pentru același pachet de servicii oferit de noi. Dacă observă un preț mai mic pentru același program, aceeași dată de plecare, mijloc de transport, hotel și tip de masă după efectuarea rezervării, vor primi instant diferența înapoi. Conceptul “Hello Deal” reprezintă angajamentul nostru de a oferi cel mai mic preț disponibil pentru pachetele Hello Holidays, cu garanția celei mai mari reduceri aplicate, indiferent de momentul în care turiștii decid să facă rezervarea”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Circuitele premium, Hello Premium Tours, au reducere de până la 200 de euro/persoană. Oferta pentru lunile martie, aprilie, mai, iunie, septembrie și octombrie cuprinde călătorii în Tunisia, Georgia și Azerbaidjan, Georgia și Armenia, Malta, Cipru, Paris, Nisa, Catalonia, Andaluzia, Emiratele Arabe Unite. Vacanța de Paște în Azerbaidjan și Georgia, din 29 aprilie, costă 1.599 de euro/persoană, în Tunisia, din 29 aprilie, 1.169 de euro/persoană, în Malta, din 30 aprilie, 849 de euro/persoană, în Cipru, din 3 mai, 759 de euro/persoană, în timp ce vacanța de Paște la Nisa, din 4 mai, costă 759 de euro/persoană. Lansate în vara 2023, circuitele Hello Premium Tours oferă turiștilor libertatea de a explora fiecare destinație într-un ritm relaxat. Au cazări de 4 stele, transport pe curse de linie și conexiuni rapide, și sunt organizate pentru grupuri restrânse, de maximum 30 de persoane, pentru ca agenția să le ofere atenție individuală și interacțiuni autentice.

În campania online sunt incluse și programele Senior Holidays 2024 în Costa del Sol, Barcelona și Costa Brava, Elveția și Italia de Nord, Puglia, Sicilia, Toscana, Coasta de Azur, Țara Bascilor, Valencia, Malta și Cipru, cu prețuri reduse. Cel mai ieftin program Senior Holidays, fără limită de vârstă sau supliment non-senior, costă de la 609 euro/persoană.

Pentru vara 2024, Hello Holidays oferă sejururi în Grecia cu transport autocar de la 99 de euro/persoană și pentru o serie de sejururi cu autocarul în Grecia, Turcia și Bulgaria lansează oferta “Plătești 1, merg 2”, la care adaugă o reducere de până la 40% pentru cazare.

Agenția organizează curse charter autocar spre Parga și Insula Lefkada – reluate în 2024, pe lângă cele spre Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului organizate an de an. În funcție de destinație sunt organizare din București, Sibiu, Brașov, spre care sunt asigurate transferuri din țară.

Cu zbor charter, agenția organizează vacanțe în Creta, în perioada iunie-septembrie, care, în perioada campaniei online au o extra-reducere de 5% față de prețul de Early Booking valabil până la finalul lunii februarie.

Vacanțele de vară în Antalya, Bodrum, Marmaris/Dalaman, cu zbor charter, au reduceri de cel puțin un sfert din prețul cazării. Cele mai mari sunt disponibile pentru vacanțele în Antalya, de până la 55%, la care se adaugă o extrareducere de 50 de euro/cameră, în limita locurilor disponibile, în perioada târgului de turism online.

Sejururile cu charter autocar în Kusadasi, Marmaris, Bodrum sunt mai ieftine cu până la 20, 25 sau 35% pentru cazare. În mod special, pentru cursele de Marmaris din perioada iulie –august, Hello Holidays are disponibilă oferta “Plătești 1, merg 2” pentru transport, cu condiția achitării integrale a sejurului la momentul rezervării.

Oferta “Plătești 1, merg 2”este valabilă și pentru vacanțele verii 2024 în Bulgaria cu transport autocar, ori doar pentru biletele de autocar, la care se adaugă o reducere de târg online de până la 40% pentru cazare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*