Speakeri de la companii internaționale și locale de top, Binance, LBank, Nasdaq, OKX, Gemini, Kukoin, Netopia, Tokero, urcă pe scena Crypto Expo Europe din București, cel mai mare eveniment dedicat exclusiv pieței Blockchain și Crypto din Europa Centrală și de Est

Ruxandra Tătaru. FOTO Sunday PR

Într-o perioadă în care industria Blockchain și Crypto este în plină criză, cel mai mare eveniment B2B și B2C dedicat exclusiv pieței Blockchain și Crypto din Europa Centrală și de Est, Crypto Expo Europe, atrage în România speakeri renumiți și companii de top internaționale și locale: Binance, LBank, Nasdaq, OKX, Gemini, Kukoin Netopia, Tokero, WELTHEE, stake2earn, Crypto Virally, VD Law Group, Oveit ș.a. Evenimentul se va desfășura în perioada 19-20 martie 2023, la Radisson Blu, în București.

„Compania noastră organizează congrese internaționale de aproximativ 10 ani. Crypto Expo Europe își are ca target piața din Europa și am decis să rămânem în București pentru a aduce companiile de top în țară și astfel să deschidem noi oportunități în România. Pentru asta am avea nevoie si de suportul Guvernului, cum se întâmplă in toate celelalte congrese internaționale, unde miniștrii participă ca speakeri și își promovează propria țară pentru dezvoltarea business-urilor. Noi considerăm că România, respectiv Bucureștiul, poate oferi acestor companii o infrastructură propice: companii de top în developing, costuri scăzute pe mentenanță și imobiliare, viteză a internetului foarte ridicată și multe altele. Pe lângă acestea, România este una din cele mai bine clasate țări ca rată de adopție a Crypto. Toate acestea ne ambiționează să alegem ca locație capitala României.

Suntem singurul eveniment care a reușit să aducă, în același loc, companiile de top precum: Binance, LBank, Nasdaq, OKX, Gemini, Kukoin și mulți alții. Toți vor avea reprezentanți pe scenă, iar feedback-ul din partea acestora este foarte bun.

Vor participa pasionați de crypto și blockchain din toate colturile lumii, dar noi ne axăm foarte mult pe piața din Europa, pe legislația de aici și pe companiile care se dezvoltă la nivel european. Vor participa și multe companii din România precum Netopia, Tokero, WELTHEE, stake2earn, Crypto Virally, VD Law Group, Oveit și multi alții, ceea ce înseamnă că această industrie se dezvoltă cu pași rapizi în România și nu face decât să ne confirme faptul că am ales foarte bine Bucureștiul ca oraș gazdă pentru eveniment”, spune Ruxandra Tătaru – CEO Crypto Expo Europe.

La Crypto Expo Europe vor participa 3000 participanți, dintre care peste 50% vor fi din străinătate. În cele 2 zile de eveniment, peste 100 speakeri vor urca pe scenă, vor fi susținute peste 80 de workshop-uri și seminarii, iar în cei 5000 mp dedicați evenimentului vor fi peste 60 de expozanți internaționali. Conferința va fi urmată de CEE Awards Gala.

Evenimentul Crypto Expo Europe este dedicat companiilor care lucrează pe sau pentru blockchain (rețele, exchanges, utilities, Web3, payments, servicii etc.), investitorilor în crypto, celor care vor să învețe mai mult despre blockchain și crypto, celor care își caută joburi în blockchain și crypto, freelancerilor, startup-urilor și fondurilor de investiții.

Obiectivul principal al evenimentului Crypto Expo Europe este acela de a educa pasionații, practicienii și amatorii de crypto, de a le transmite informații relevante și noutăți despre piața crypto. Crypto Expo Europe are rolul de a conecta companiile cu persoanele independente care doresc să aprofundeze sau să afle mai multe despre industria Blockchain și Crypto și de a crea oportunități unice de networking și business.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*