SPARK s-a extins cu patru noi zone în București. Peste 46.000 de clienți folosesc în prezent serviciul de car-sharing electric, cu o medie de 3.500 de curse pe săptămână

Mașini SPARK. FOTO Goya PR

SPARK, serviciul de car-sharing cu cea mai mare flotă de mașini exclusiv electrice din România, oferă bucureștenilor posibilitatea de a începe sau de a finaliza curse eco-friendly și în centrele comerciale Promenada, AFI Cotroceni, Unirea Shopping Center și în complexul rezidențial Cosmopolis. Peste 46.000 de clienți folosesc în prezent serviciul de car-sharing electric, media de utilizare fiind de 3.500 de curse pe săptămână, cu o distanță medie de aproximativ 15 kilometri per cursă.

Închirierea unei mașini electrice pentru deplasări pe distanțe scurte în oraș a devenit din ce în ce mai populară și în România. Cu o flotă de aproximativ 350 mașini 100% electrice, cu cinci modele diferite – Dacia Spring, Skoda Citigo-e iV, Renault ZOE, Nissan LEAF și BMW i3,  SPARK oferă utilizatorilor libertatea de a alege întotdeauna cea mai apropiată mașină, de a o folosi pentru călătoria lor prin oraș și de a o lăsa oricând, aproape oriunde în București.

„Mașinile din flota SPARK sunt prietenoase cu mediul și contribuie astfel la combaterea problemelor majore din mediul urban, precum poluarea atmosferică și fonică, traficul intens și lipsa spațiilor de parcare. Și în cele patru noi locații în care au fost amenajate zone dedicate, accesul pentru vehiculele SPARK este gratuit, indiferent de timpul petrecut acolo. În centrele comerciale, barierele se ridică automat la citirea numerelor SPARK, nu este nevoie de tichet pentru acces. Serviciul nostru oferă utilizatorilor oportunitatea de a avea o mașină în apropiere de fiecare dată când au nevoie, pe care o pot utiliza pentru câteva minute, o zi sau o perioadă mai lungă. De altfel, observăm o creștere exponențială a curselor pe termen lung, de peste 2 zile, care reprezintă deja 15% din totalul curselor efectuate în prezent”, subliniază Cristian Prichea, Country Manager SPARK România.

În parcarea AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Capitală, la etajul 2, sunt 9 locuri special amenajate pentru mașinile electrice SPARK, în Promenada, la ambele niveluri, -2 și -3, sunt 12 locuri dedicate, iar la Unirea Shopping Center, la etajul 3, sunt 10 locuri disponibile pentru mașinile de car-sharing SPARK. De asemenea, SPARK propune o alternativă de transport cu emisii zero, ușor accesibilă și la prețuri convenabile și celor care locuiesc în cartierele rezidențiale moderne, situate în afara Bucureștiului. Astfel, în complexul Cosmopolis, în fața centrelor comerciale, sunt 8 locuri de parcare speciale pentru a prelua o mașină SPARK și a călători către orice destinație din țară. În plus, în toate cele patru noi zone deschise din noiembrie, utilizatorii SPARK au la dispoziție și stații de încărcare.

SPARK devine o opțiune importantă și pentru companiile care doresc să deconteze transportul în siguranță al angajaților pentru deplasările din timpul zilei, în interes de serviciu. În prezent, peste 250 de companii au conturi Business active pe care le folosesc pentru a-și susține angajații care lucrează într-un sistem de lucru hibrid, cu prezență parțială la birou, sau au diverse drumuri de făcut în oraș, în interes de serviciu. SPARK se concentrează pe comunitatea de business și derulează o campanie de oferte dedicată companiilor care își creează cont în această perioadă.

SPARK este un brand internațional care oferă servicii de car-sharing electric în Europa de Sud-Est și în țările baltice și care face car-sharing-ul accesibil tuturor categoriilor de persoane active care doresc să se deplaseze fără griji în oraș. Lansat în București, în 2019, cu 50 de mașini complet electrice, SPARK și-a extins flota auto de 7 ori și a devenit cel mai mare operator de car-sharing 100% electric, din România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*