Shutterstock, Dow Jones, Standard and Poor’s, Mambu, GSD Solutions și Fressnapf se alătură locațiilor Mindspace din București

FOTO Conan PR

Mindspace, operatorul global de spații de lucru flexibile, anunță noi membrii ai locațiilor din București, Mindspace Business District și Mindspace Victoriei, spații flexibile de lucru de tip boutique, all-inclusive. Angajați ai Shutterstock, Dow Jones, Standard and Poor’s, Mambu, GSD Solutions și Fressnapf se vor bucura de numeroasele beneficii și facilități oferite exclusiv membrilor, cum ar fi accesul la săli de ședințe, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale, evenimente speciale pentru comunitate, activități de wellness, precum yoga sau pilates, și multe altele. Membrii Mindspace au acces în toate locațiile Mindspace din lume, fără niciun cost adițional, ceea ce le permite să lucreze de oriunde din lume și chiar să își dezvolte afacerea. Numai în acest an, Mindspace a anunțat nouă noi locații în SUA și EMEA. Odată cu amplificarea cerinței de spații flexibile de birouri, este de așteptat ca Mindspace să își continue creșterea.

„După provocările aduse de ultimii doi ani, suntem entuziasmați să vedem că nivelul de încredere în spațiile flexibile este în creștere,” spune Gil Boral, Director Regional pentru Nordul și Estul Europei. „Și nu observăm acest lucru doar în România, unde interesul pentru acest tip de spațiu de lucru crește constant, ci și la nivel global, în celelalte locații ale noastre. De exemplu, numai pe parcursul acestui an, am anunțat nouă noi locații, dintre care două sunt în Israel, patru sunt în Germania, una este în Polonia și două sunt în SUA. În prezent, avem mai mult de 40 de locații în 20 de orașe, și abia așteptăm să vedem ce urmează!” adaugă Gil.

Mindspace a deschis prima locație în România în Decembrie 2018, în clădirea de birouri Campus A din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019 a urmat și al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, localizat în Bucharest Tower Center. Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 15,000 de membri. Din grupul divers de membri Mindspace se numără companii precum Shell, Samsung, Microsoft, Barclays Bank și GoPro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*