Sărbătorile vin la City Park Mall Constanța cu premii garantate în SPOT și spectacol cu drone

City Park Mall Constanța

La City Park Mall, sărbătorile vin cu o mulțime de experiente pentru clienții centrului comercial: premii garantate pentru utiliztaorii aplicației SPOT, concert cu Dorian Popa și un spectacol special cu drone.

Moș Crăciun ajunge la City Park Mall

Până pe 31 decembrie, trenul lui Moș Crăciun va staționa zilnic în piațeta liftului panoramic, nivelul -1, într-un cadru instagramabil perfect pentru a crea amintiri alături de cei dragi. În weekendul 17-18 decembrie, între orele 12.00 și 19.00, cei mici vor avea parte de o întâlnire de poveste cu Moș Crăciun și îi vor putea lăsa scrisori în cutia poștală.

Program spectacole de Sărbători

În această perioadă, vizitatorii centrului comercial vor avea parte și de multe suprize artistice. Patinoarul Iceland și-a redeschis porțile la City Park Mall și, de Moș Nicolae, amatorii de patinaj sunt așteptați cu o petrecere pe gheață: îndrăgitul artist Dorian Popa își invită fanii de toate vârstele la un super concert, pe 6 decembrie, de la ora 18:00.

Pe 22 decembrie, în zona lacului va avea loc un eveniment inedit cu drone, de la ora 18.00. Peste 120 de drone se vor transforma într-un spectacol de lumini și le vor transmite pasionaților de shopping Sărbători fericite într-un mod cu totul și cu totul deosebit.

Lista evenimentelor de la City Park Mall nu se termină aici: spectacolul Spărgătorul de nuci va fi pus în scenă de talentatele balerine de la Școala de balet White Feathers pe 23 decembrie, de la ora 14.00.

Luna cadourilor este sărbătorită cu premii garantate în aplicația SPOT

Până pe 31 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 500 lei din magazinele centrului comercial, pe maximum două bonuri fiscale scanate în aplicație, clienții primesc garantat un voucher de 50 lei.

Tot în luna decembrie, clienții care încă nu și-au ales ținuta pentru sărbatori pot beneficia de o ședință de consiliere stilistică gratuită cu stiliștii Andrew Christian și Mirela Platon. Sesiunile de styling au loc în baza unei programări efectuate în prealabil la Info Desk.

Serviciu gratuit de împachetare și expediere a cadourilor de Crăciun

În perioada 10-24 decembrie, City Park Mall vine în ajutorul clienților cu un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor. Acesta poate fi accesat zilnic, la insula de împachetare cadouri din zona Oysho.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*