Șapte oferte au fost depuse pentru contractul de proiectare și execuție a Variantei de ocolire Buftea

Varianta ocolitoare Buftea. FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că luni, 03.07.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie a Variantei de ocolire Buftea.

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:

  1. Asocierea Bog’Art SRL – Trace Group Hold PLC (România – Bulgaria);
  2. Construcții Erbașu SA (România);
  3. Asocierea IBB-HIB România SRL – IBB HAUS-UND Industriebau GMBH (România-Germania);
  4. Onur Taahhut Taşimacilik Inşaat Ticaret VE Sanayi AȘ (Turcia);
  5. PORR Construct (Austria);
  6. Asocierea Tracon SRL – Chirulli Andrea Impresa Individuale (România – Italia);
  7. Asocierea X-Way Infrastructure SRL – Concelex SRL – Terra Gaz Construct SRL – Hydrostroy AD (România – Bulgaria).

Varianta de ocolire Buftea are o lungime de  5,77 km și o valoare estimată a contractului de 329.045.162,51 de lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

Durata de realizare a contractului este de 34 de luni din care 10 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*