Sanofi Romania îl numește pe Thomas Bosment în funcția de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC)

Thomas Bosment. FOTO Freecomm

Sanofi Romania anunță numirea lui Thomas Bosment în funcția de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC).

Thomas Bosment s-a alăturat grupului Sanofi în 2015 și a ocupat diverse poziții de-a lungul timpului, inclusiv cea de CHC Europe Commercial Excellence Lead unde a fost responsabil de conducerea inițiativelor strategice pe piața europeană. Înainte de Sanofi, a acumulat experiență în mai multe poziții din companii care activează în domeniul FMCG și Consumer HealthCare.

În noua sa funcție, Thomas Bosment este responsabil de operațiunile comerciale ale portofoliului Consumer HealthCare din Sanofi Romania. Cu o echipă dedicată și branduri orientate către un obiectiv bine definit, acesta își va concentra activitățile către o contribuție valoroasă la un viitor mai sănătos, promovând îngrijirea personală, posibilă doar prin strânsa colaborare cu profesioniștii din domeniul sănătății.

Thomas Bosment – Country Head Consumer HealthCare Sanofi Romania:

„În cadrul Consumer HealthCare Sanofi Romania, ne concentrăm asupra îmbunătățirii calității vieții prin dezvoltarea și oferirea de produse ce au ca fundament cercetarea științifică, și în același timp, urmează o viziune inspirată de nevoile consumatorilor. Principalul nostru obiectiv este să promovăm îngrijirea personală ca o practică de încredere, colaborând strâns cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a facilita accesul la cele mai eficiente soluții. Având sprijinul dedicat al echipei noastre, sunt într-adevăr entuziasmat să continui această misiune și să contribui la extinderea prezenței noastre pe piața românească.”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*