Sameday susţine echipele naționale de fotbal ale României printr-un parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal

Sameday, parteneriat cu FRF. FOTO Asociatia Pastel

Federaţia Română de Fotbal și Sameday anunţă încheierea unui parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii acesteia, asigurând livrarea expedierilor de tip document sau colet.

Federația Română de Fotbal alege Sameday ca partener logistic, care să asigure tansportul în condiţii de siguranţă şi rapiditate al tuturor expedierilor Federaţiei, de la documente sau echipament sportiv, la materiale de marketing și articole promoționale pentru fanii “naționalei”.

Astfel, pentru următorii trei ani, Sameday devine partener logistic al Federației Române de Fotbal și al tuturor loturilor naționale de fotbal ale României.

“Doresc să urez bun venit în familia fotbalului românesc unuia dintre principalii actori de pe piața de curierat din România, un domeniu unde Sameday face performanță și evoluează de la an la an. Prin acest nou parteneriat continuăm să ne urmăm misiunea prin care ne propunem să furnizăm suportul optim pentru performanța sportivă a celor mai buni jucători români. Sameday devine de astăzi partenerul logistic al Federației Române de Fotbal și va susține totodată toate cele 19 echipe naționale ale României”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„Performanța sportivă și cea de business au drept pietre de temelie spiritul de echipă, încrederea și pasiunea. În Sameday acestea funcționează ca vectori care ne dau curaj, agilitate, viteză și ne ajută să creăm oportunități de creștere pentru partenerii noștri, pentru oameni și comunități. Ne dorim ca din noul rol pe care ni-l asumăm astăzi să contribuim activ la performanțele viitoare ale echipelor naționale de fotbal și la vizibilitatea sportului în rândul comunităților în care activăm.  Consider că este natural ca un brand românesc îndrăgit, precum Sameday, să se implice în susținerea sportului și a diversității, iar parteneriatul cu Federația Română de Fotbal ne onorează și ne oferă oportunitatea de a deschide calea către rezultate și mai bune ale fotbalului românesc.” – a declarat Lucian Baltaru, CEO Sameday.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*