SafeFleet a ajuns la 120.000 de vehicule monitorizate, în creștere cu 16% față de aceeași perioadă a anului trecut

Mașini în trafic. FOTO ulianapinto

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, anunță că numărul vehiculelor monitorizate în prezent a ajuns la 120.000, reflectând o creștere de 16% față de aceeași perioadă a anului precedent. Compania continuă să ofere soluții de monitorizare pentru o gamă diversă de industrii, adaptându-și serviciile pentru a satisface nevoile variate ale clienților săi, într-un mediu de afaceri dinamic.

SafeFleet se află în continuă expansiune, consolidându-și poziția ca furnizor de top în domeniul monitorizării flotelor auto într-o perioadă în care cerințele pentru servicii de urmărire și management al flotelor au crescut semnificativ. În prezent, compania are 120.000 de terminale montate, dintre care active online constant sunt cca. 95.000. Cifrele înregistrate arată că SafeFleet se află în topul preferințelor pentru clienți din diverse industrii, de la transporturi internaționale și transporturi de persoane, până la utilități, construcții, agricultură, distribuție, transport de valori și rent a car.

“În ultima perioadă, evoluția companiei noastre a fost influențată de un mediu de afaceri dinamic și provocator. Am înregistrat o serie de realizări notabile în ceea ce privește inovația, iar interesul tot mai crescut al consumatorilor a devenit o sursă importantă de dezvoltare pentru noi. Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția din următoarea perioadă și com continua să lucrăm asiduu pentru a ne atinge obiectivele financiare și a ne asigura stabilitatea și creșterea pe termen lung”, a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

De-a lungul anului 2023, compania și-a concentrat eforturile pe mai multe aspecte cheie, inclusiv dezvoltarea și lansarea de noi produse, extinderea activității de cercetare și dezvoltare, precum și îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor existente. Astfel, SafeFleet a implementat cu succes o serie de schimbări rapide la nivel tehnologic pentru a se adapta cerințelor clienților și a obținut realizări notabile în inovație și extindere pe piață, depășind provocări semnificative, determinate de adaptarea la un mediu de afaceri dinamic.

Compania a marcat anul acesta lansarea unor produse inovatoare, cum ar fi sistemul de Buson motorină inteligent, Pontajul condus zi/noapte, Amprenta de carbon, Atribute șoferi custom și prezentarea acestora în rapoarte, Fuel Level Report, Istoric temperaturi, ș.a., lansări care au contribuit semnificativ la creșterea veniturilor și au întărit poziția SafeFleet ca lider în industrie.

În prezent, SafeFleet activează în diverse țări, atât cu echipe proprii – în România, Italia și Polonia, cât și prin colaboratori, având, în total, peste 100 de angajați. În ceea ce privește planurile de recrutare, compania se concentrează pe identificarea celor mai bune talente pentru a se alătura echipei, având în vedere departamente precum R&D, vânzări și marketing.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*