Romexpo organizează Construct – Ambient Expo 2024

Totul pentru casa ta. FOTO Romexpo

Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România organizează Construct – Ambient Expo 2024, eveniment care face parte din conceptul home & deco TotulPentruCasaTa (Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers), organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Ce aduce nou Construct – Ambient Expo la cea de-a 29-a ediție?

Manifestarea pune accentul pe ideea de sustenabilitate în construcții și amenajare interioară și exterioară, utilizarea materialelor ecologice și a tehnologiilor prietenoase cu mediul, într-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe lângă partea expozițională, Construct – Ambient Expo este și o platformă de dezbatere, în care constructorii, proiectanții, arhitecții și specialiștii în design prezintă evoluția sectorului home & deco și necesitatea digitalizării proceselor de planificare și construcții, ce servesc la optimizarea activităților și reducerea costurilor.

“Expoziția oferă un cadru perfect pentru a-ți prezenta produsele și serviciile, punându-le în lumina reflectoarelor în fața unui public vast, format din profesioniști din industrie, investitori și potențiali parteneri de afaceri. Astfel, nu doar că îți vei consolida reputația în domeniu, dar vei avea și oportunitatea de a întări relațiile existente și de a stabili noi parteneriate strategice.

Prezența ta la ConstructAmbientExpo2024 nu este doar despre prezent, ci și despre viitor. Expoziția servește ca un catalizator pentru schimbările și inovațiile care vor defini peisajul construcțiilor în următorii ani. Fiind prezent aici, contribui la modelarea unui mediu în care comunitățile noastre vor beneficia de tehnologii de top, practici sustenabile și soluții creative.

Este o oportunitate de a te conecta cu lideri de opinie din industrie, de a învăța din experiențele altor profesioniști și de a împărtăși cunoștințele tale. Prin participarea la eveniment, nu doar că îți consolidezi poziția pe piață, dar ajuți și la crearea unui mediu propice pentru inovație și progres în sectorul construcțiilor și amenajărilor.

Alătură-te nouă la ConstructAmbientExpo2024 și fii parte din transformarea și avansul continuu în domeniul construcțiilor!

Contactează echipa de organizare pentru a afla care sunt condițiile de participare: romexpo@romexpo.ro sau mihaela.costeniuc@romexpo.ro” – Romexpo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*