Revolut extinde oferta din magazine cu un nou partener pe plan local – SOCAR

Gabriela Simion. FOTO Revolut

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global și 3,5 milioane în România, și SOCAR, unul dintre jucătorii importanți de pe piața locală de distribuție a carburanților, care operează o rețea de 73 de benzinării, își unesc forțele pentru a aduce noi beneficii clienților locali.

Clienții băncii digitale Revolut în România vor beneficia de 2% cashback instant, până la 10 RON/plată, atunci când achită cu Revolut cumpărăturile făcute în benzinăriile SOCAR. Noul beneficiu este disponibil în funcția in-app, în secțiunea Magazine, și este valabil pentru toate planurile (Standard, Plus, Premium, Metal, Ultra), putând fi utilizat conform termenilor și condițiilor din aplicație, la plata în benzinării. Aceasta este a doua colaborare dintre cele două companii din România, de la lansarea băncii digitale pe piața locală, în 2018.

„În 2023, plățile făcute în benzinării s-au aflat, din nou, pe locul al treilea în topul categoriilor de cumpărături efectuate de clienții Revolut din România. Datele noastre arată că Revolut este tot mai mult utilizat ca un cont bancar principal în țara noastră și a devenit una dintre metodele preferate de plată printre clienții locali, când cumpără produse și servicii, inclusiv combustibili auto. Am ajuns la o rată de adopție impresionantă de 43% în rândul populației adulte și active din România, în principal datorită ușurinței de a urmări cheltuielile și de a gestiona propriul buget, cu ajutorul Revolut. Așteptăm să ni se alăture și mai mulți clienți, știind că Revolut este cea mai descărcată aplicație financiară din România, de peste 24 de luni, și se poziționează pe primul loc în categoria Finanțe, în 13 țări din Europa.

Este o plăcere pentru noi să colaborăm din nou cu SOCAR și să îi ajutăm pe clienții noștri să își gestioneze cu mai mare ușurință deplasările de zi cu zi, vacanțele sau călătoriile în țară”, a declarat Gabriela Simion, Director General Revolut Bank UAB Sucursala România.

„Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru de a oferi clienților noștri soluții inovatoare și o valoare imbatabilă. Împreună cu Revolut, revoluționăm modul în care consumatorii accesează și fac economii la alimentările cu carburant”, afirmă Ramin Aliyev, Chief Operating Officer SOCAR.

Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2024 (inclusiv). Cashback-ul instant de 2%, până la maximum 10 RON/ plată, este virat automat în contul clientului, după ce s-a efectuat plata cu cardul sau aplicația Revolut la una dintre benzinăriile SOCAR. (Se aplică termeni și condiții din aplicația Revolut).

Revolut Magazine este o funcționalitate adăugată în aplicație în februarie 2023, prin care clienții pot obține mai mult de la banii lor, datorită cashback-ului instant la achizițiile realizate cu Revolut de la brandurile și comercianții preferați. De la lansare și până în prezent, numărul de branduri incluse în această secțiune aproape s-a triplat, ajungând la 160 de comercianți.

Pentru a folosi această funcționalitate, utilizatorii Revolut trebuie să intre în secțiunea Lifestyle din aplicație și să selecteze Magazine, apoi să deruleze lista de branduri și comercianți. Clienții noi trebuie mai întâi să descarce aplicația Revolut pe telefoanele mobile din Google Play sau Apple Store și să își deschidă un cont, să parcurgă procesul Know Your Customer (KYC), pentru ca  ulterior să poată accesa Revolut Magazine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*