Rețeaua Profi aduce vaccinul mai aproape de familiile angajaților din mediul rural

Magazin Profi, în București. FOTO Profi
Magazin Profi, în București. FOTO Profi

Caravana “Profi pune preț pe sănătate și îți aduce vaccinul aproape” a pornit la drum. Este primul astfel de proiect național organizat de un retailer pentru vaccinarea propriilor angajați din mediul rural, a familiilor acestora și a tuturor locuitorilor din preajma magazinelor sale, care doresc să se imunizeze.

“Din grijă pentru colegii și clienții noștri am decis să demarăm această caravană pentru ca ei să se poată vaccina ușor, în condiții de maximă siguranță, fără înscriere prealabilă și fără să se deplaseze în afara localității lor,” a declarat Pawel Musial, directorul general al rețelei de magazine Profi . “Continuăm astfel seria acțiunilor pe care le desfășurăm de mai mulți ani sub deviza “Profi iubeste sănătatea” și considerăm că prin acțiunea noastră ne putem apropia și mai mult de imunitatea colectivă, contribuind la evitarea unui potențial val patru al panedmiei urmat restricții.”

În prima etapă a proiectului, un autocar dezinfectat zilnic și dotat cu spații si echipamente sanitare, sală de vaccinare, sală de așteptare și alte facilități, însoțit de personal medical alocat de la un centru fix de vaccinare din Timișoara, se deplasează în județul Timiș după următorul program:

  • Profi Beregsau Mare – 11.06.2021, program 10:00–18:00;
  • Ohaba Lunga – 13.06.2021, program 10:00-18:00;Profi Jebel – 14.06.2021, program 10:00-18:00;
  • Profi Banloc – 15.06.2021, program 10:00-18:00;
  • Profi Teremia Mare – 16:06.2021, program 10:00-18:00;
  • Profi Carpinis – 17.06.2021, program 10:00-18:00.

Desfășurată cu susținere din partea Ministerului Sănătății, a Primăriei municipiului Timișoara, a DSP Timiș, a sistemului Rovaccinare și a altor autorități centrale și locale, caravana administrează vaccinurile Johnson&Johnson în regim de vaccinare de monodoza, sau Pfizer. Pentru a beneficia de administrare, doritorii sunt invitați să se prezinte la punctul de primire cu buletinul.

În funcție de succesul inițiativei, Profi este pregatit să o extinda pentru a putea acoperi cat mai multe din cele aprope 1500 de locatii din portofoliu. Cu aproape 24.000 de de angajați și magazine in mai bine de 650 de localități, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din Romania

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*