Restricții de circulație pe DN 7, Valea Oltului

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

CNAIR a anunțat că în perioada 18.09.2023 – 14.11.2023, se vor institui restricții de circulație pe DN 7, km 246+500 – km 251+025,  în vederea executării mai multor tipuri de lucrări.

Stabilizare versanți pe sectorul cuprins între km 246+722 și km 247+015.

Traficul se va închide pe sectoare de drum de maximum 250 m, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute, în funcție de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor de rănguire.

Amenajare a trotuarelor și accese la proprietăți în localitatea Boița, atât pe partea stângă cât și pe partea dreaptă a drumului.

Traficul se va desfășura în ambele sensuri de circulație pe un sector de drum îngustat având lățimea minimă de 5,5 de metri.

Refacere cale la podul situat la km 250+954

Pe perioada lucrărilor se va circula alternativ pe câte un sens de circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*