Restricție de circulație (7,5 tone) pe DN 24B (între Huși – Albița, județul Vaslui) din cauza ninsorilor abundente

STOP. FOTO kpuljek

CNAIR anunță restricționarea temporară a circulația în perioada, 27.12.2021 – 28.12.2021, pentru autovehiculele cu masa mai mare de la 7,5 tone pe sectorul de drum DN 24 B KM 25+000 – KM 49+000 (Huși – Albița) din cauza ninsorilor abundente.

Pe acest sector de drum se acționează în prezent cu utilajele CNAIR pentru a remedia situația.

“Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a anunțat CNAIR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*