Reforma privind turismul din România prinde contur: a fost avizat primul OMD

Constantin Daniel Cadariu. FOTO Ministerul Turismului

Reforma privind turismul din România prinde contur! Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a emis marți, 06 decembrie, primul aviz pentru înființarea unei Organizații de Management a Destinației (OMD). Beneficiarul este Suceava – „Orașul Cetății de Scaun”, noua entitate fiind dezvoltată pe plan local.

„Sfântul Nicolae ne aduce vești bune! Suceava, unul dintre orașele mele de suflet, a primit astăzi avizul de înființare al primului OMD dezvoltat pe plan local din țara noastră. Am convingerea că noua entitate va deveni pilonul principal în dezvoltarea turismului din zonă și, prin parteneriatul public-privat, precum și împreună cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, va oferi o nouă perspectivă asupra destinației! Felicitări tuturor membrilor fondatori pentru inițiativă și efort. Vă dorim mult succes pe mai departe, astfel încât «Orașul Cetății de Scaun» să fie promovat la cel mai înalt nivel!”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Organizația de Management al Destinației „Suceava – Orașul Cetății de Scaun” este formată din următorii membri fondatori: Consiliul Local al Municipiului Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Muzeul Național al Bucovinei, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Complex Zamca, Mandachi Hotel&Spa, agenția de turism EXIMTUR, Shopping City Suceava și Iulius Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*