RE/MAX se extinde pe plan local cu trei noi unități, în Botoșani și Constanța

Alexandra Bușilă, B/O RE/MAX Future Home. FOTO Total PR

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, își consolidează prezența pe piața locală prin deschiderea a trei noi francize – RE/MAX Legacy, prima unitate francizată din Botoșani, respectiv RE/MAX Future Home și RE/MAX Smart, primele două birouri din Constanța.

Franciza RE/MAX Legacy din Botoșani are ca Brokeri/Owneri pe Anca Huivan, economist, ce a activat anterior în domeniile bancar și agricol –  și Florin Huivan, inginer agronom de profesie, cu experiență de peste 10 ani în domeniul agricol. Cei doi soți și-au reevaluat opțiunile și prioritățile profesionale în perioada pandemiei și au decis să pornească pe un nou drum, cel al consultanței imobiliare.

„Cochetam cu domeniul imobiliar din perspectiva cumpărătorului și am activat o perioadă ca agenți afiliați unui birou existent. Ulterior trainingului, ne-am dat seama că împărtășim cu brandul RE/MAX aceleași valori și standarde de calitate, așa că am decis să deschidem și noi o franciză, pentru Botoșani și zonele limitrofe. Ce am observat ca avantaje ale colaborării până în prezent sunt: brandul puternic, un model de business la cheie, know-how, formare profesională continuă, rețea națională și internațională, care îți poate oferi suport în scalare”, a declarat Anca Huivan, B/O RE/MAX Legacy.  

Potrivit spuselor celor doi B/O, viziunea companiei lor constă în succes obținut după principii etice, motiv pentru care își propun să se facă cunoscuți pe piața locală ca profesioniști și să schimbe percepția oamenilor asupra profesiei de agent imobiliar prin demonstrarea unor calități care să îi recomande. Astfel, își doresc o echipă de agenți care să se focuseze pe clienți și obiectivele acestora, să creeze parteneriate durabile cu dezvoltatorii imobiliari și să pună bazele unei colaborări eficiente cu agențiile din rețeaua RE/MAX.

RE/MAX Future Home din Constanța a fost deschis de Alexandra Bușilă, absolventă a Facultății de Management Financiar, specializată în aria Finanțe-Bănci. Anterior deschiderii unității RE/MAX Future Home, aceasta a profesat timp de un an jumătate ca agent imobiliar în cadrul unui alt birou RE/MAX.

„Consider că experiența ca agent imobiliar a reprezentat punctul culminant ce a stat la baza deciziei de a deține propria franciză.  RE/MAX este cel mai puternic brand imobiliar din lume și sunt încrezătoare că sub umbrela sa am toate șansele să dezvolt un business de mare succes”, a declarat Alexandra Bușilă, B/O RE/MAX Future Home.

Ca prim pas în această direcție, antreprenoarea își propune formarea unei echipe de profesioniști, ce va sta la baza construirii unui business de succes într-o piața imobiliară care se confruntă cu provocări.

George Barzu, Broker/Owner RE/MAX Smart din Contanța, este economist de profesie și activează în domeniul imobiliar de aproape un an. Observând potențialul de creștere al unei piețe cu perspective imobiliare în dezvoltare, acesta a hotărât să-și deschidă propria agenție și a ales RE/MAX ca partener în acest drum.

„Filosofia și modul profesionist în care RE/MAX acționează, respectiv accentul pe care compania îl pune pe educația agenților, expunerea la nivel național și impactul pe care îl are pe piața locală au fost motivele care m-au determinat să aleg RE/MAX. Avantajele pe care le poate aduce acest parteneriat sunt know-how-ul dobândit, creșterea agenției pe termen scurt, recrutarea mai facilă și posibilitatea de a învăța de la cei mai buni”, a spus George Barzu, B/O RE/MAX Smart.

Pe termen scurt acesta vizează dezvoltarea agenției pe piața locală, prin crearea unei echipe solide de consultanți și educarea permanentă a acestora în domeniu. La nivel de business, antreprenorul își propune creșteri anuale considerabile ale volumului anual de tranzacții și consolidarea poziției pe piața din Constanța. Ulterior, el plănuiește să se exindă și pe ale piețe, îndeosebi în Capitală, având ca obiectiv atingerea unui număr de 100 de agenți și o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro la cinci ani de la deschidere.

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 600 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2.000 birouri și 26.000 de agenți, continuând să se extindă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*