Punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria, tranzitate în ultimele 24 de ore de 26.500 de persoane.  Valori mai ridicate s-au înregistrat la Vama Veche și Negru Vodă

PTF Vama Veche. FOTO Adrian Boioglu

Punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria au fost tranzitate în ultimele 24 de ore de 26.500 de persoane, a anunțat Garda de Coastă, care a precizat că valori mai ridicate s-au înregistrat la Vama Veche și Negru Vodă.

“În ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei cu Republica Bulgaria de pe raza Gărzii de Coastă au fost tranzitate de aproximativ 26.500 persoane, folosind 5700 mijloace de transport. Valori mai ridicate, dar normale pentru aceasta perioadă a anului, au fost inregistrate în punctele de trecere a frontierei Vama Veche și Negru Vodă”, a transmis, sâmbătă, Garda de Coastă.

Sursa citată a menționat că pe raza județului Constanța sunt deschise 5 puncte de trecere a frontierei de stat cu Bulgaria. Acestea sunt Vama Veche, Negru Vodă, Dobromir, Lipnița și Ostrov, iar PTF Dobromir și Lipnița au ca program de funcționare, intervalul orar 08-20.

“Poliția de Frontieră lucrează la capacitate maximă atât pentru reducerea timpului de așteptare, cât și pentru fluidizarea traficului rutier în proximitatea punctelor de trecere, prin suplimentarea personalului și prin utilizarea la maxim a infrastructurii existente. Timpul de așteptare pe sensul de ieșire sau de intrare în punctele de trecere, precum și numărul arterelor pe care se efectuează controlul, poate fi consultat accesand site-ul Poliției de Frontieră Române, secțiunea Trafic Online.  Controlul de frontieră pentru autoturisme se efectueaza separat de camioane în punctele de trecere, astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai mic”, a mai precizat Garda de Coastă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*