ProfiArt ajunge la 6 magazine dupa deschiderea noului magazin in Afi Cotroceni

Noul magazin ProfiArt. FOTO Afi Cotroceni
Noul magazin ProfiArt. FOTO Afi Cotroceni

ProfiArt, companie romaneasca, a deschis la finalul lunii mai al saselea magazin din portofoliu si devine astfel cel mai mare lant de magazine de arta si hobby din Bucuresti. Magazinul ProfiArt AFI Cotroceni este localizat la etajul centrului comercial si dispune de o suprafata de 167 de metri patrati.

“Cu toate dificultatile aduse de perioada de pandemie din care speram cu totii sa iesim cat de curand, am continuat extinderea la nivelul Capitalei cu un magazin in cel mai mare mall din Romania. ProfiArt AFI Cotroceni este un magazin in care orice persoana pasionata de frumos va gasi tot ce ii este necesar pentru un nou proiect de arta sau hobby” declara Rebecca Valea, co-fondator ProfiArt.

Magazinul ProfiArt AFI Cotroceni aduna la raft produse din cele mai populare categorii de tehnici artistice: caligrafie, grafica, desen, pictura in acuarela, acrilic si ulei, pouring sau de hobby: pictura pe numere, decorul textilelor, pictura pe sticla sau portelan, o selectie de produse pentru dezvoltarea creativitatii copiilor dar si instrumente de scris de lux.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*