Primele echipamente achiziționate cu fonduri europene au ajuns la Compania de Apă Oltenia

Primele echipamente achiziționate cu fonduri europene au ajuns la Compania de Apă Oltenia. FOTO Compania de Apă Oltenia

Primele echipamente achiziționate în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” au fost recepționate, astăzi, 24.06.2021, la sediul Companiei de Apă Oltenia. Este vorba despre opt aparate de electrofuziune pentru polietilenă şi generatoare de curent, livrate de SC INOVUM SRL Oradea, într-un timp record.

Contractul DJ-PR-04 – lotul 4, Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de S.C. INOVUM S.R.L., din Oradea, la o valoare de 1.375.800,00 Lei (fără TVA), și a fost semnat pe 6 iunie. Antreprenorul a reușit să furnizeze echipamentele, care au fost verificate, testate, fiind realizată și instruirea personalului ce urmează să le manevreze.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție, timp în care societatea INOVUM va asigura asistența tehnică, întreținerea și reparațiile utilajelor, dacă este cazul.

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*