Primăria Constanța se pregătește să ia bani de pe seama proprietarilor de tarabe din Mamaia. Licitația pentru spațiile de vânzare are loc pe 31 mai

Promenada din Mamaia. FOTO Cătălin Huțu / Arhiva GoNEXT.ro
Promenada din Mamaia. FOTO Cătălin Huțu / Arhiva GoNEXT.ro

În fiecare an, Mamaia este sufocată de tarabe și chioșcuri de o calitate îndoielnică. Noua administrație de la Constanța nu face excepție de la această regulă și se pregătește să organizeze licitația pentru spațiile din stațiune.

Astfel, pe 31 mai 2021 are loc licitația publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, după cum urmează:

activități fotografice, ora 10:00
comercializare înghețată (tonetă), ora 11:00
activități sportive și de recreere (echipament de agrement), ora 13:00;
închiriere echipament sportiv (karturi simple cu pedale), ora 15:00.
Taxa pentru garanția de participare (rambursabilă) este de:

activități fotografice, 72,72 lei;
comercializare înghețată (tonetă), 970,62 lei;
activități sportive și de recreere (echipament de agrement), 149,40 lei;
închiriere echipament sportiv (karturi simple cu pedale),006,40 lei.
De asemenea, în data de 02.06.2021, va fi organizată licitație publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter sezonier pe domeniu public, în sezonul estival 2021, pentru:

comercializare legume fructe, ora 10:00;
comercializare baloane ora 11:00;
realizare și comercializare tablouri și caricaturi, ora 13:00;
realizare tatuaje temporare, ora 14:00.
Taxa pentru garanția de participare (rambursabilă) este de:

comercializare legume fructe) – 739,20 lei;
comercializare baloane – 132 lei;
realizare și comercializare tablouri și caricaturi – 52,92 lei pentru zona A și 39,60 lei pentru zona B;
realizare tatuaje temporare – 923,88 lei.

În data de 04.06.2021, va fi organizată licitație publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter sezonier pe domeniu public, în sezonul estival 2021, pentru:

comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară ora 10:00;
observații astronomice, ora 11:00;
statuie umană, ora 13:00;
comercializare cărți, ora 14:00.
Taxa pentru garanția de participare (rambursabilă) este de:

comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară – 297 lei;
observații astronomice – 36,36 lei;
statuie umană – 36,36 lei;
comercializare cărți – 19,80 lei.

Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente, sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de licitație. Documentația se obține odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 19 mai2021, între orele 11:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I din Constanța. Data limită pentru depunerea ofertelor este 28 mai, ora 16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*