Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu, vizită la Constanța pentru debutul Maratonului de Vaccinare

Klaus Iohannis, președintele României, în vizită la Constanța. FOTO Cătălin Schipor / CTnews
Klaus Iohannis, președintele României. FOTO Cătălin Schipor / CTnews

Pregătirea sezonului estival, dar și debutul maratonului de vaccinare sunt prilejul pentru care primii doi oameni în stat vin joi, 6 mai, la Constanța.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că la ora 9.30 se va afla la sediul Prefecturii Constanța și va participa la o discuție cu reprezentanții sectorului HoReCa de pe litoral. Ulterior, prim-ministrul va oferi declarații de presă.

La ora 12.00, Cîțu merge la Spitalul Militar de Urgență “Alexandru Gafencu” din Constanța. Tot acolo ajunge și președintele Klaus Iohannis. Cei doi vor asista la startul campaniei numită “maratonul de vaccinare”.

“În perioada următoare, în funcție de disponibilitatea dozelor de vaccin și de solicitările pe plan local, și celelalte patru spitale militare din rețeaua medicală a MApN vor putea crește ritmul de vaccinare, respectiv vor putea asigura vaccinarea fără programare prealabilă”, au transmis reprezentanții MApN. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*