Posibile blocaje ale accesului în Paris și în alte zone din Franța, în ziua de 29 ianuarie

Turnul Eiffel. FOTO TheDigitalArtist

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Franceză că sindicatele care grupează majoritatea fermierilor francezi au anunțat blocaje ale accesului în capitala franceză pentru luni, 29 ianuarie 2024, începând cu ora 14:00.

Astfel, fermierii din departamentele Aisne, Aube, Eure, Eure-et-Loir, Ile-de-France, Marne, Nord, Oise, Pas-de-Calais, Seine-et-Marne, Seine-Maritime și Somme intenționează să blocheze toate axele principale spre  Paris, pentru o perioadă nedeterminată.

La rândul lor, fermierii din departamentul Lot-et-Garonne au anunțat că intenționează să se deplaseze cu tractoarele la aceeași dată, pentru a bloca piața de interes național din localitatea Rungis, de lângă Paris (departamentul Val-de-Marne).

În această perioadă, sunt posibile blocaje și în alte zone din Franța.

Cetățenii sunt sfătuiți să urmărească informațiile privind traficul rutier, consultând pagina internet oficială https://www.bison-fute.gouv.fr/,  disponibilă și în versiunea mobilă: http://m.bison-fute.gouv.fr.

Ministerul Afacerilor Externe informează că cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris: +33147052966 și +33147052755.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*