Portofoliul premiat de ferestre VELUX pentru acoperiș terasă se extinde cu noi dimensiuni

FOTO Total PR

În 2022, Grupul VELUX a introdus o nouă generație de ferestre pentru acoperiș terasă, care a primit prestigiosul premiu Red Dot Design Award în categoria Design de Produs pentru aspectul elegant și minimalist. Prin reflectarea asupra cerințelor clienților care caută soluții moderne cu un nivel ridicat de estetică, eficiență energetică și lumină naturală abundentă, VELUX își extinde portofoliul de ferestre pentru acoperiș terasă cu trei dimensiuni noi: 150×80 cm, 150×120 cm și 200×60 cm.

Noua generație de ferestre VELUX pentru acoperiș terasă integrează numeroase inovații tehnice și asigură un aspect minimalist și modern, eficiență energetică excelentă și performanță de reducere a zgomotului. Odată cu adăugarea noilor dimensiuni, produsele VELUX sunt puternic poziționate pe piață, ceea ce facilitează recomandarea soluțiilor VELUX și conduce la o mai mare satisfacție a clienților.

Ferestrele pentru acoperiș terasă au o ramă și o cercevea care sunt foarte puțin vizibile și care creează o suprafață mai mare prin care pătrunde lumina naturală. Ferestrele sunt concepute pentru case moderne, având tranziții fluide între materiale, motoare, dar și cabluri ascunse.

Ferestrele inovatoare VELUX pentru acoperiș terasă asigură rezistență la intemperii, o construcție antiefracție, un cadru din poliuretan  fără necesitatea de întreținere și o garanție de 10 ani. Ferestrele oferă, de asemenea, o izolare termică excelentă, un consum redus de energie, dar și o izolare fonică remarcabilă pentru a crea un climat interior perfect și un loc liniștit, ideal pentru relaxare.

Ferestrele sunt disponibile în trei variante: fixe, cu acționare electrică și cu acționare solară, în două versiuni de protecții superioare din sticlă: plată (pentru înclinații de acoperiș de 2˚-15˚) sau curbată (pentru înclinații de acoperiș de 0˚-15˚). Toate variantele sunt completate de un portofoliu de rulouri exterioare parasolare cu acționare solară sau rulouri opace cu acționare solară, plase împotriva insectelor, precum și accesorii de montaj.

În 2022, în tabelul de dimensiuni pentru noua generație de ferestre pentru acoperiș terasă erau incluse zece dimensiuni, inclusiv cele mari precum 150×100 cm și 200×100 cm. Începând cu septembrie 2023, portofoliul se extinde cu trei dimensiuni noi: 150×80 cm, 150×120 cm și 200×60 cm. Aceste dimensiuni sunt concepute în mod practic pentru a se potrivi structurilor de acoperiș din lemn, ceea ce face ca procesul de proiectare și montare să fie mai ușor și simplu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*