Plaza România – Program și inspirație de sărbători. În această perioadă, centrul comercial își așteaptă vizitatorii să descopere magia Crăciunului și a momentelor speciale alături de cei dragi

Plaza România. FOTO Facebook
Plaza România. FOTO Facebook

Plaza România, care, la acest moment, funcționează în intervalul orar normal, 10.00-22.00, anunță programul pentru perioada sărbătorilor de iarnă: în zilele de vineri, 24, respectiv, 31 decembrie, vizitatorii sunt așteptați cu drag, între orele 10.00 și 18.00.

În ziua de Crăciun, precum și de Anul Nou, centrul comercial va fi închis. În afara acestor zile de sărbătoare, programul de funcționare va fi cel normal, conform reglementărilor în vigoare.

Magia sărbătorilor de iarnă a ajuns, ca în fiecare an, și în Plaza România. Centrul comercial își întâmpină vizitatorii mari și mici cu atmosfera caldă și prietenoasă, specifică acestei perioade festive, și îi invită să descopere și să creeze momente speciale alături de familie și prieteni. O vizită în mall-ul preferat devine și ocazia perfectă de a cumpăra cadourile ideale pentru cei dragi, deoarece magazinele își așteaptă clienții cu oferte inspirate de sărbători și discount-uri care vor ajunge până la 60%.

Și anul acesta, până în data de 23 decembrie, Plaza România găzduiește o nouă ediție a Galeriei Artizanilor Locali – Mici bucurii inspirate de iarnă – , unde poți alege daruri unicat și produse lucrate manual, de la artiști și mesteșugari locali; vei descoperi cu această ocazie decorațiuni cu tematică de Crăciun, jucării colorate și ornamente strălucitoare, bijuterii handmade, accesorii din piele și dulciuri de sezon.

În timpul sesiunii de cumpărături, vizitatorii centrului comercial se pot bucura și de ultima expoziție culturală a acestui an, găzduită de Plaza România până pe 24 decembrie, organizată de Muzeul Național al Literaturii Române, în parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București. Expoziția ”Imagini din vechiul București” este o „călătorie” unică prin trecutul cafenelelor scriitoricești din capitala de odinioară, explorând frumusețea Căii Victoriei, atmosfera reședințelor patriarhale și regale, precum și ambianța din cadrul magazinelor cochete, hotelurilor, târgurilor și piețelor bucureștene.

Centrul comercial a luat toate măsurile de prevenție în vederea stopării răspândirii Covid-19, accesul realizându-se conform reglementărilor în vigoare; este dotat cu porți de termo-scanare la toate intrările, cu sisteme de purificare a aerului în lifturi, cu dozatoare de dezinfectant, iar spațiile comune sunt curățate și igienizate frecvent prin nebulizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*