Planurile Revolut Premium și Metal sunt upgradate și vor include abonamente de la parteneri

FOTO Revolut

Revolut, aplicația financiară globală cu peste 35 de milioane de clienți în întreaga lume și mai mult de 3 milioane România, actualizează în premieră, din 2018, planurile sale cu plată pentru clienții din Spațiul Economic European (SEE), inclusiv România. Planurile Premium și Metal vor include de acum și acces la abonamente pentru aplicații și servicii digitale de top, din domeniul lifestyle și nu numai, de care clienții se pot bucura fără costuri suplimentare. Deja disponibile pentru clienții Ultra, abonamentul de top al Revolut, parteneriatele vor aduce o valoare suplimentară pentru clienți de până la 8.550 RON/an, în funcție de tipul planului.

Prin actualizarea planurilor plătite, Revolut mai face un pas înainte spre obiectivul său de a deveni aplicația globală preferată pentru orice nevoie legată de bani. Abonamentele incluse răspund diferitelor nevoi personale și profesionale ale clienților – actualitate și știri (Financial Times), fitness (Freeletics), stare de bine și sănătate mintală (Headspace, Sleep Cycle), productivitate și conectivitate (NordVPN, Picsart), chiar și dating (Tinder). Aceste noi beneficii sunt disponibile în aplicație și pot fi activate cu ușurință de către clienții Premium și Metal din Profil > Planul tău > Parteneri.

Tara Massoudi, Director General Produse Premium Revolut, a comentat: „Ne ascultăm întotdeauna clienții și inovăm și mai mult pentru a le depăși așteptările. Acum, lansăm o ofertă unică, greu de egalat în Europa, care va reuni un pachet atent selectat de servicii digitale pe bază de abonament, incluse în planurile plătite. Clienții vor avea acces la un cont bancar care le aduce și acces la cel mult 7 abonamente, pentru moment, făcând produsul nostru și mai adaptat, și mai valoros pentru aceștia. Tot ca parte a strategiei de îmbunătățire a planurilor noastre plătite, beneficii suplimentare interesante vor veni și pentru clienții Ultra în curând.”

Conform datelor interne Revolut, clienții din România/Bulgaria cheltuiesc 101 RON pe lună pentru bunuri digitale (aplicații). În ultimul trimestru complet, numărul tranzacțiilor efectuate de clienții Revolut pentru a plăti această categorie de mărfuri a crescut cu 51% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Clienții Revolut Premium și Metal pot beneficia deja de cele mai bune produse bancare din clasă, inclusiv de o gamă largă de avantaje, cum ar fi:

Asigurare globală de călătorie

Protecție pentru achiziția, rambursarea sau anularea biletului

Carduri exclusiviste și personalizate

Schimb valutar pentru sume nelimitate de bani, de luni până vineri, fără comisioane suplimentare

Reduceri pentru transferurile internaționale de bani

Limite mai mari pentru retragerile de la bancomate fără taxe

Revolut <18 conturi pentru copii: 2 (Premium) sau 5 (Metal)

Taxe avantajoase pentru investiții în mărfuri, tranzacționare sau criptomonede (se aplică termeni și condiții)

Lunar, 5 și, respectiv, 10 tranzacții de trading necomisionate

Acces la prețuri reduse la lounge-urile din aeroporturi

Consecventă în aspirația sa de a fi prima aplicație globală de tip all-things-money, Revolut va permite, de asemenea, clienților săi Plus să profite la maximum de banii lor datorită unei limite de schimb valutar crescut la 15.000 lei, de la 5.000 lei. Noua limită se va aplica pentru o perioadă de 30 de zile.

Portofoliul Revolut include cinci planuri – un plan gratuit (Standard), cu caracteristici și servicii pentru un cont bancar principal, și patru planuri plătite (Plus, Premium, Metal și Ultra) cu mai multe beneficii incluse pentru multiple nevoi financiare și zilnice. Plus costă 19,99 lei/lună (200 lei/ an), Premium – 35,99 lei/lună (360 lei/ an), Metal – 64,99 (590 lei/ an), Ultra – 220 lei/lună (2.640 lei /an). Din 16 noiembrie, clienții Revolut Plus, Premium și Metal din România vor primi prin email notificări privind schimbările survenite. Clienții actuali care au optat pentru un plan cu plată lunară pot să beneficieze de prețul actual pentru un an dacă aleg varianta cu plată anuală până la data menționată în informarea de la Revolut. De asemenea, ei pot să treacă la un plan inferior, fără niciun cost suplimentar, până la data menționată în emailul de informare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*