Peste 5 milioane lei pentru rețele de alimentare cu apă și canalizare, infrastructura rutieră și dezvoltarea mediului de afaceri

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 5 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 5.791.840,29 de lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Dintre acestea, 3 proiecte vizează modernizarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare și amenajarea unor sensuri unice și a unor parcări pentru biciclete în:

  • municipiul Săcele, pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în zona urbană marginalizată, va beneficia de 3.446.058,63 lei;
  • municipiul Lugoj va beneficia de 640.586,92 lei pentru rețeaua de canalizare și racordurile individuale în cartierul Herendești-Bocșei;
  • municipiul Gherla, pentru amenajarea unor sensuri unice și a unor parcări de biciclete în preajma grădinițelor, școlilor și liceelor, va beneficia de 209.541,15 lei.

Alte 2 proiecte au ca obiectiv promovarea spiritului antreprenorial și consolidarea poziției pe piață a unor firme, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*