Peste 20.000 de vizitatori au ajuns la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

Târgul de Turism al României. FOTO ROMEXPO

În perioada 23 – 26 februarie, ROMEXPO a organizat Târgul de Turism al României – ediția de primăvară. Peste 20.000 de vizitatori au ajuns la #TTR2023 și au beneficiat de cele mai bune oferte de vacanță.

Manifestarea a înregistrat un grad de internaționalizare de 49%, la Târgul de Turism al României participând 151 de companii, din 10 țări: Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia, Ungaria.

Bulgaria, Grecia, Israel, Maroc, Tunisia și Moldova au avut o participare oficială la ediția de primăvară a #TTR. Ofertele atractive pentru călătorii interesați să exploreze Republica Moldova au fost prezentate de 12 co-expozanți, într-un stand de 35mp.

„Ne bucură foarte mult feedback-ul pozitiv primit după încheierea evenimentului. Pe de o parte, vizitatorii au fost extrem de mulțumiți că agențiile au adus la târg cele mai dorite și mai populare destinații, reduse chiar și cu 50%, iar pe de altă parte, companiile prezente și-au atins atât obiectivele de vânzări, cât și cele de imagine. Le mulțumim tuturor pentru participare și colaborare. Sperăm să ne revedem la fel de implicați și entuziasmați și cu aceeași energie la ediția din toamnă”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

În cadrul târgului, agențiile au promovat ofertele de tip early booking pentru sezonul estival 2023, atât pentru destinații din România, cât și pentru cele din străinătate. Turiștii au fost interesați în special de vacanțele reduse și cu 50% pentru perioada Paștelui, 1 mai, dar și pentru concediile din vară.

Cele mai căutate destinații de la #TTR2023 au fost: Egipt, Bulgaria, Turcia, nordul Greciei, Tunisia, Dubai, dar și city break-urile către Paris, Veneția și Roma sau sejururile pe Coasta de Azur, Riviera Italiană, Malta, Toscana și Tenerife. Pentru mini-vacanța de 1 mai, românii au căutat oferte pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

Pasionații de călătorii cu bugete mai mari au fost dornici de escapade exotice în Maldive, Bali, Zanzibar sau Seychelles și au achiziționat pachete reduse cu până la 40%.

Invităm companiile interesate să-și prezinte serviciile turistice la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Evenimentul are loc în perioada 9 – 12 noiembrie. Detalii pe www.targuldeturism.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*