Peste 1,7 milioane de cărți pentru copii, jocuri și jucării vândute pe eMAG Toys Shop în primele șase luni de la lansare

Iulia Bulumete. FOTO SmartPoint

Peste 1,7 milioane de cărți pentru copii, jocuri și jucării au fost comandate de pe eMAG din momentul lansării Toys Shop, în urmă cu șase luni. În toată această perioadă, cele mai comandate produse au fost cele din categoria „Jocuri” și „Puzzle-uri”, unde se găsesc articole potrivite pentru toate vârstele, de la jucării interactive pentru primele luni de viață, la jocuri de societate îndrăgite inclusiv de adulți, alături de cărți, jucării creative, seturi de construcție, plușuri, mașinuțe și păpuși.

Clienții au optat și pentru jucăriile clasice, fiind cumpărate peste 120.000 de păpuși, mașinuțe și plușuri în primele luni ale anului 2024. În aceeași perioadă s-au vândut  și peste 300.000 de cărți.

„Am lansat Toys Shop într-un moment în care tot mai mulți clienți au ales să comande online astfel de produse. Anul trecut, de exemplu, peste 850.000 de clienți au comandat o jucărie de pe eMAG, cu 13% mai mult decât anul anterior. Cu o ofertă care ar încăpea în patru hipermarketuri de jucării, clienții se pot pregăti pentru 1 iunie cu cele mai potrivite articole pentru cei mici, dar și pentru hobby-urile celor mari, făcând totodată economii de bani, dar și de timp, pe care îl pot petrece în schimb alături de cei mici”, a spus Iulia Bulumete, Demand & CX director eMAG.

Tendința de creștere a comenzilor online pentru această categorie de produse este confirmată și de datele Eurostat, care arată că jucăriile și articolele pentru copii sunt pe locul doi în topul celor mai comandate produse online la nivel european de către clienții din categoria de vârstă 35-44 de ani.

Valoarea medie a unei comenzi de jucării este de 130 de lei, însă cifra variază în funcție de categoria de produse, de la 76 de lei la plușuri, la 165 pentru seturi de construcție și 291 de lei când vorbim de jucării pentru exterior.

Cele mai comandate genuri de cărți pentru copii:

Basme și povești

Cărți educaționale cu activități extracurriculare

Beletristică

Atlasuri și enciclopedii

Cărți de poezie

Cele mai comandate produse din Toys Shop în 2024:

Peste 300.000 de jocuri și puzzle-uri

Peste 300.000 de cărți pentru copii

Peste 152.000 de seturi de construcție

Peste 73.000 de jucării pentru exterior

Peste 50.000 de jucării de pluș

Peste 32.000 de mașinuțe și vehicule cu telecomandă

Peste 27.000 de păpuși și accesorii

Toys Shop a fost lansat în noiembrie 2023, iar de curând eMAG a venit și în întâmpinarea celor care caută produse pentru primii ani de viață ai copiilor cu Baby Shop, un shop-in-shop cu o gamă dedicată de peste 100.000 de produse.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*