Peste 12 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru educație, cultură și promovarea spiritului antreprenorial

Cseke Attila. FOTO Guvernul României

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 9 noi contracte de finanțare, în valoare totală de 12.741.373,05 lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA.

Dintre acestea, 3 proiecte au ca obiectiv modernizarea infrastructurii educaționale și culturale din:

  • comuna Pîngărați (jud. Neamț), pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga” din satul Pîngărăcior, va beneficia de 3.926.368,57 lei;
  • comuna Motoșeni (jud. Bacău) va beneficia de 1.803.221,36 lei pentru modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale “Gheorghe Nechita”;
  • municipiul Timișoara, pentru reabilitarea unui cinematograf și schimbarea destinației în Centru cultural și educațional Freidorf, va beneficia de 2.270.032,85 lei.

Alte 6 proiecte vizează creșterea competitivității unor întreprinderi mici și mijlocii, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*