Orange introduce livrarea în lockere

Easybouxri Sameday. FOTO Sameday

În prag de sărbatori, Orange oferă clienților o nouă modalitate de livrare a produselor achiziționate pe orange.ro, prin intermediul unei ample rețele de lockere disponibile în peste 5.000 de locații ale partenerilor Sameday și Fan Courier. În plus, Orange susține clienții în luna cadourilor și le oferă, până pe 9 ianuarie 2024, livrare gratuită în lockere, dar și oferte speciale la sute de produse pe orange.ro.

Noua opțiune de livrare a comenzilor online aduce clienților Orange mai multă flexibilitate și control, dar și multiple avantaje, precum amplasarea lockerelor în locații usor accesibile, deschise 24/7, ne mai fiind astfel necesară prezența clienților la o anumită adresă, într-un interval orar prestabilit ca în cazul livrărilor door to door. Un alt beneficiu este cel al siguranței pe care acest sistem îl oferă, lockerele fiind dotate cu sisteme de alarmă anti-efracție și supraveghere video.

Totodată, prin introducerea livrărilor în locații fixe dotate cu lockere, oferim clienților o soluție prietenoasă cu mediul și contribuim la reducerea emisiilor de CO2, prin reducerea numărului de trasee pe care mașinile de curierat le parcurg în cazul unei livrări obișnuite. Astfel, o livrare la lockere salvează 95% din consumul de CO2, comparativ cu livrările door to door.

Mai multe informații despre livrarea în locații fixe la lockere se găsesc pe: https://oran.ge/livrarea-comenzii

Oferte speciale de sărbători pentru cadourile mult dorite

De sărbători, Orange vine în întâmpinarea clienților care sunt în căurarea cadourilor mult dorite pentru ei și pentru cei dragi, cu reduceri de sărbătoare, disponibile exclusiv online, la telefoane și gadgeturi. Pe https://oran.ge/XMAS, aceștia vor descoperi oferte speciale la 11 categorii de produse și servicii, precum: telefoane noi și recondiționate, accesorii și obiecte conectate, tablete și laptopuri, smart TV, gaming, smart home, dar și la abonamente de telefon și la pachetele fix-TV, Orange Love.

Astfel, clienții au parte de o reducere de 200 euro pentru telefoanele Samsung Galaxy Z Fold5 5G, HONOR Magic5 Pro 5G și Motorola Razr 40 ultra 5G, în timp ce OPPO Reno10 5G și Samsung Galaxy Z Flip5 5G beneficiază de o reducere de 150 euro. Tot în această perioadă, iPhone 14 și OPPO A78 5G au prețul redus cu 75 euro, în timp ce telefonul recondiționat cu piese 100% originale, iPhone 12, vine cu 2 ani garanție și o reducere de 25 euro.

Oferte atractive online sunt și în cazul abonamentelor mobile care au reduceri de până la 50%, cum este cazul abonamentul Smart Plus 15, ce oferă internet 5G nelimitat, 7 GB în roaming SEE, nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE și 600 minute internaţionale, totul la 7,5 euro/lună, redus de la 15 euro pentru un contract pe 24 de luni.

Promoții atractive pe orange.ro există și în cazul abonamentelor fibră + TV, Orange Love, care încep de la 21 de lei/lună pentru abonamentul Fibră 500 + TV Esențial și oferă 480 Mbps viteză download, Wi-Fi 6 Internet Box, 139 canale TV din care 46 HD, opțiunea Orange Sport și Norton Security Online incluse timp de 2 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*