Orange Fab ajunge la 40 de startup-uri după includerea în program a patru noi companii de tehnologie

Orange Shop. FOTO Orange
Orange Shop. FOTO Orange

Core Antivirus, Esave, Field OS și Stage One sunt cele patru startup-uri tech care intră, în această toamnă, în acceleratorul Orange Fab, numărul total al colaborărilor ajungând astfel la 40.

Dintre cele patru startup-uri admise în program, două sunt companii care prezintă soluții și tehnologii în domeniul securițății cibernetice, o temă actuală și de importanță strategică pentru Orange, în timp ce alte două completează oferta de produse și servicii IT&C oferite clienților de către Orange Business Services.

Toate startup-urile beneficiază de mentorat pentru dezvoltarea produselor și definitivarea planului de afaceri alături de experții Orange și vor primi suport pentru granturi de cercetare și pentru implementarea proiectelor pilot alături de companii și de autoritățile publice. De asemenea, vor avea acces în laboratorul Orange 5G Lab, la echipamente și tehnologii de comunicații de ultimă generație, care să-i ajute să-și testeze și să-și optimizeze soluțiile bazate pe tehnologiile 5G și IoT.

Core Antivirus este un produs de securitate cibernetică de ultimă generație, extrem de rapid și performant care consumă puține resurse, oferă protecție în timp real, scanări manuale și programate, protecție Cloud și o interfață pentru configurare la distanță. Utilizând Inteligența Artificială, acesta detectează și blochează cele mai noi amenințări, precum Zero-Day, amenințări persistente avansate, aplicații potențial nedorite și exploit-uri, înainte ca acestea să provoace daune dispozitivului.

StageOne este un produs software disruptiv de securitate cibernetică ofensivă ce pregătește organizațiile pentru a face față atacurilor cibernetice avansate, demonstrând eficacitatea sau ineficiența programului lor de securitate. Platforma permite utilizarea unor tehnici complexe adversariale împotriva infrastructurii țintă pentru a găsi vulnerabilități, ajutând astfel la atenuarea acestora înainte ca un atacator real să le poată manipula.

Esave reprezintă un sistem digital bazat pe valve inteligente și Inteligența Artificială, cu ajutorul căruia se poate planifica încălzirea în fiecare încăpere. Datorită comunicației în timp real, sistemul detectează și elimină pierderile de căldură atunci când ferestrele și ușile sunt deschise. Sistemul aduce și un plus de confort utilizatorilor prin balansarea agentului termic pentru a putea oferi temperatura dorită în fiecare spațiu.

FieldOS, denumit anterior SmartHuts, este un produs intuitiv care ajută în gestionarea integrată a bunurilor unei companii de către echipele de mentenanță.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*