OPPO a lansat în România canalul propriu de vânzări

OPPO, lider global în tehnologie, a lansat magazinul online propriu care adresează clienții din România, www.oppostore.ro, continuând astfel strategia de dezvoltare la nivel local.

“România este o piață foarte importantă pentru OPPO, iar strategia noastra de dezvoltare pe termen lung include, pe lângă extinderea portofoliului de produse, și extinderea punctelor de interacțiune cu consumatorii. Astfel, deschiderea magazinului propriu, ce aduce o serie de beneficii atractive pentru consumatori, este un pas natural în dezvoltarea brandului la nivel local. Până la finalul lunii, clienții magazinului nostru online beneficiază de reduceri de până la 90% la produsele disponibile, în limita stocului existent”, a declarat Yang Shaohua, General Manager OPPO în România.

Magazinul online al brandului OPPO, www.oppostore.ro, aduce clienților o serie de beneficii și oferte promoționale. Până la data de 29 octombrie, cei care fac o achiziție din magazinul online beneficiază de reduceri de 90% din preț pentru produse precum încărcătoare, huse, accesorii pentru ceasuri inteligente, reduceri de 30% pentru diverse modele de căști, precum si discount-uri  pentru telefoane din seria Reno10.

Totodată, la fiecare achiziție, clienții primesc puncte bonus (Puncte OPPO) pe care le pot transforma în discount la achizițiile următoare în decurs de un an. In funcție de câte Puncte OPPO au în cont, aceștia pot achiziționa produse chiar și cu 100% discount.

În plus, cei care achiziționează un smartphone din magazinul online al brandului beneficiază de garanție extinsă la 3 ani, iar pentru modelele Reno10, Reno10 Pro și Find N2, consumatorii primesc extra garanție pentru ecran, pentru o perioadă de 6 luni de la achiziție. Toate comenzile cu valoare de peste 299 lei beneficiază de livrare gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*