O ofertă depusă pentru proiectarea și construcția Variantei de ocolire Buftea

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

CNAIR a anunțat că luni, 02.05.2022, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție “Varianta de ocolire Buftea”.

Până la termenul limită, a fost depusă o ofertă de către: Asocierea E.M. Prime Construct S.R.L. (lider de asociere) – OPR ASFALT S.R.L. – Obras Publicas Y Regadios S.A. (România – România – Spania).

Valoarea estimată a contractului variază între 192.270.068,97 și 227.496.949,70 Lei, fără TVA.

Durata de realizare a contractului este de 34 de luni din care, 10 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție.

VO Buftea, în lungime de 5,77 km, se desprinde din DN lA (km 17+ 100) cu orientarea nord, ocolind pe partea de est complexul Avicola Buftea (zona propusă spre construire de locuințe colective) și continuă, utilizând culoarul natural din lungul canalului situat la est de localitatea Buftea, aproximativ paralel cu DN IA.

Traseul intersectează denivelat drumul colector prevăzut în PUG spre a fi lărgit la 4 benzi de circulaţie (km 0+580), DJ 101 (km 2+785) și magistrala 300 a C.F.R. (km 4+600), realizând joncțiunea cu DN lA (km 21+700), utilizând strada Metalurgiei (limita teritorial administrativă Buftea și Ilfov).

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza oferta în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*