Nuclearelectrica lansează Programul de burse pentru studenți „Bursa Tânărului Nuclearist”, ediția 2023-2024

CNE Cernavodă. FOTO SNN

Nuclearelectrica lansează Programul de burse pentru studenți „Bursa Tânărului Nuclearist”, ediția 2023-2024, prin care acordă burse studenților din anii intermediari și terminali, înscriși la programul de licență și master ale universităților acreditate în România. Cuantumul bursei de studiu este de 3000 lei brut/lună. Tinerii se pot înscrie în perioada 02.10.2023 – 31.10.2023, pe site-ul Nuclearelectrica – Burse SNN – Nuclearelectrica.

Programul de burse pentru studenți „Bursa Tânărului Nuclearist” face parte din platforma „Nucleu de Excelență”, brandul de angajator al Nuclearelectrica. Platforma se adresează dezvoltării unei noi generații de profesioniștii în domeniul nuclear și valorificării potențialului tinerilor din România, care au șansa de a contribui la implementarea proiectelor strategice ale companiei – Retehnologizarea Unității 1, Proiectul Unităților 3 și 4, proiectul reactoarelor modulare mici, o șansă unică de dezvoltare pentru orice tânăr.

„La Nuclearelectrica le oferim tinerilor din România oportunități de dezvoltare a carierei într-o companie românească cu o poziție de lider regional prin dezvoltarea proiectelor strategice pe care le avem. În plus, România, prin cele două reactoare de la CNE Cernavodă, ocupă locul 1 și 3 la nivel global din aproximativ 440 reactoare în operare, performanță obținută prin respectarea celor mai înalte standarde de excelență profesională. Acordarea burselor de studiu are ca scop identificarea acelor tineri talentați, muncitori și riguroși, dornici de a-și construi o carieră în industria nucleară, un domeniu care oferă stabilitate, provocări profesionale și foarte multe oportunități de dezvoltare a unei cariere pe termen lung.” – Cosmin Ghiță, Director General Nuclearelectrica

Strategia de formare a unei noi generații de specialiști Nuclearelectrica include programe de practică, internship, burse, învățământ dual. Dezvoltarea în cariera în cadrul echipei Nuclearelectrica presupune programe de pregătire, stagii în străinătate pentru schimb de experiență, mentorat și plan de succesiune pentru a atinge performanța profesională la cel mai înalt nivel.

Bursele se adresează studenților din domeniile STEM, economic, juridic și alte specializări, studenți ambițioși și motivați care urmăresc o carieră într-un domeniu de top in România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*