Noi zboruri de pe Aeroportul din Târgu Mureș

Aeroportul Transilvania Târgu Mureș. FOTO Aeroportul Târgu Mureș

Aeroportul “Transilvania” Târgu Mureş anunță că începând de la data de 26 aprilie, operatorul aerian AirBucharest a început să opereze pe acest aeroport.

AirBucharest va opera următoarele destinaţii în regim charter: HRG – Hurghada, Egipt AYT – Antalya, Turcia.

Datorită cererii mari a destinaţiilor de vacanţă destinaţiile de vacanţă Hurghada şi Antalya vor fi operate şi de operatorul HiSky, iar operatorul Animawings va opera destinaţia Antalya.

De asemenea, începând cu 15.06.2022, pasagerii vor putea călători spre o destinaţie aşteptată de mulţi pasageri – Insula Creta – Heraclyon, cu plecare de la Aeroportul ‘Transilvania” Târgu Mureş.

Zborurile vor fi în regim charter şi vor fi operate de către compania Aegean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*