Nhood România anunță noul Comitet Executiv

Elena Bocan. FOTO White PR

În urma structurării activității serviciilor de real-estate în jurul a trei linii de business –  Property & Asset Services (P.A.S.), Resources & Fund Investment (R.F.I.), Development (DEV.) – noul comitet executiv al Nhood România este format din 3 directori, unul pentru fiecare linie de business: Gabriela Piștalu – Director PAS, Elena Bocan – Director RFI și Ruxandra Dragomir – Director DEV . Noua guvernanță a Nhood România va raporta direct comitetului de conducere al Nhood Corporate, cu sediul în Lille, Franța.

În luna iunie, Nhood anunța o structurare a activității serviciilor de real estate, implementată în 10 țări, inclusiv în Franța, țara de origine a companiei. Fiecare dintre aceste linii de afaceri este condusă de un Director la nivel internațional și unul la nivel local. Nhood are astfel o structură personalizată, creată pe cele mai bune practici pentru o companie de servicii – agilitate, expertiză, centrare pe nevoile oamenilor, clienților și proiectelor.

Prin urmare, noul comitet executiv al Nhood România este format din Gabriela Piștalu – Director P.A.S., Elena Bocan – Director R.F.I. și Ruxandra Dragomir – Director DEV.

Gabriela Piştalu a ocupat în cei 11 ani de activitate la Immochan/Ceetrus și Nhood poziții succesive în cadrul departamentelor Financiar, Asset și Property, și a participat la toate operațiunile importante care au marcat crearea și evoluția companiei în România.

Departamentul de Property și Asset furnizează o paletă largă de servicii, de la managementul clădirilor, managementul chiriașilor, strategie de leasing și specialty leasing, la raportări și finanțe, servicii ESG și marketing operațional.

Elena Bocan face parte din echipa Nhood România din mai 2023, are o experiență managerială de peste 15 ani și o atitudine orientată spre zona comercială și servicii. Experiența ei se întinde pe o perioadă de 25 de ani, în care a acumulat cunoștințe financiare solide și un palmares consistent pe piața bancară din România și Serbia.

Departamentul R.F.I  înglobează activitatea departamentelor financiar-contabil, IT, juridic, resurse umane, control intern, conformitate și comunicare corporativă, având rolul de a eficientiza operațiunile și de a crește performanța companiei.

Ruxandra Dragomir a preluat funcția de Director de Dezvoltare al companiei în 2014, fiind responsabilă de strategia de dezvoltare și expansiune pe piața locală, în concordanță cu viziunea de transformare și regenerare a orașelor prin proiecte de tipul mixed-use. Anterior, ea a ocupat funcția de Director de Dezvoltare pentru Decathlon, unde s-a ocupat de expansiunea rețelei de magazine în România.

Departamentul Development vine în sprijinul partenerilor cu următoarele servicii: studii de oportunitate, de fezabilitate și planuri de business; concept, arhitectură și design; managementul autorizațiilor și al documentelor de conformitate; strategie și execuție a construcției; project management; servicii de expansiune.

De la crearea Nhood, portofoliul de clienți s-a extins dincolo de clienții tradiționali, precum Auchan și Ceetrus, iar scopul companiei este de a deservi proprietarii de imobile și autoritățile locale. 2023 este un an al coeziunii și al succeselor pentru Nhood, un an cu o mare dezvoltare a business-ului, de aceea rămânem concentrați pe obiectivele ambițioase de business – să devenim partenerul preferat de soluții și servicii imobiliare, propunând oferte atractive pentru locuri de viață mai bune, care să ne permită să ne diferențiem și să ne creștem performanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*